Call of Duty: MW4 multiplayer iade edilmeli mi?

2026'da Modern Warfare oynayan var mı hala ya? Dünyanın en rezil serisine döndü oyun.

Vallahi bende alacaktim oynadiktan sonra soru işaretleri kaldi aklımda ulan ayni silah ben adama once sikmaya baslamisim adam iki atista olduruyor, bu bir kere degil yuz kere oluyor adam artik bunaliyor. Niye boyle çözemedim farkli ne yapiyor olabilirler.

En son sinir oldum alt F4 attim.

Geçen sene BO7 Vault Edition'ı 100 dolardan ön sipariş eden birisiyim. Hikaye modundan dolayı aşırı nefret edilen bir oyundu ancak online modu MWIII'den sonra en iyisiydi benim gözümde. Ayrıca sezon içerikleri en iyi olan CoD oyunuydu. Aldığıma kesinlikle pişman olmadım.

MW4 betasını denedim ve 70 doları hak edeceğini düşünmüyorum. Öncelikle hızlıca ölme olayı oyundaki TTK'nin (Time-To-Kill) aşırı hızlı olmasından kaynaklanıyor. Sosyal medyada oyun hakkında en büyük şikayet bu şu anda. Zor rakiplerin gelmesi de oyundaki SBMM'in güçlü çalışması. Yani eşleştirme sistemi sizi hiç kolay değil hep zor rakipler ile eşleştiriyor ve bu da oyundan eğlenememenizi sağlıyor. Spawnlar da leş gibi. Haritalar da küçük ve kötü. 1 sene boyunca böyle kötü haritalar ile oynamak çok kötü bir deneyim olur.

Bu oyunun şu anda ön sipariş durumu düşük ve görünüşe göre düşük satacak. Bu oyunu satın alanların çoğu her sene CoD alan kitle olacağından dolayı oyun çıktıktan sonra da her türlü zor rakiplerle karşılaşırsınız. Bence kesinlikle iade edin, değmez. Ben MW4 betasını bıraktım şu an MWIII oynuyorum, Steam'de ilk defa %75 indirime girdiği için oyuncu sayısı yükselmişti. Çok daha eğleniyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…