Umutlu Yetkin Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 539 Çözümler 7 Beğeniler 448 21 Şubat 2025 #1 Bu paketi satın almayı düşünüyorum ama bazı kişiler Türkçe Yama kurulamadığını izin verilmediğini söyledi. Bu doğru mu? Microsoft Store'dan Call of Duty®: Infinite Warfare - Digital Legacy Edition uygulamasını alma Call of Duty®: Infinite Warfare - Digital Legacy Edition - Download and play on Windows | Microsoft Store
Bu paketi satın almayı düşünüyorum ama bazı kişiler Türkçe Yama kurulamadığını izin verilmediğini söyledi. Bu doğru mu? Microsoft Store'dan Call of Duty®: Infinite Warfare - Digital Legacy Edition uygulamasını alma Call of Duty®: Infinite Warfare - Digital Legacy Edition - Download and play on Windows | Microsoft Store
dalmatianpelican Yetkin Katılım 11 Aralık 2024 Mesajlar 1.772 Çözümler 18 Beğeniler 2.964 Yer Little Saint James 21 Şubat 2025 #2 Bu oyunun Türkçe yaması çıkmadı diye biliyorum.
1 1247 Üstün Açılış Hamlesi Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 3.053 Çözümler 72 Beğeniler 2.266 21 Şubat 2025 #3 Dosya koruma sistemi saçmalığından dolayı Store oyunlarına yama yükleyemiyorsunuz. Yama yükleme düşünceniz varsa oyunu Steam, Battle NET vb. almanız gerekiyor.
Dosya koruma sistemi saçmalığından dolayı Store oyunlarına yama yükleyemiyorsunuz. Yama yükleme düşünceniz varsa oyunu Steam, Battle NET vb. almanız gerekiyor.