Patili dostlarımız yazınca, ite tapanların trendine dahil olmak, gerçekten ilginç.
Bu tabir çok uzun zamandır kullanılan bir tabir, yani değil. Evet, şu an o grup tarafından çok kullanılıyor olması benim onlardan olduğum anlamına gelmez, tam aksine değilim. O tabiri nazik ve şirin durması için kullandım. Anlaşılan o ki; kullandığım her tabir için açıklama yapmam gerekiyor.
İnsanlar kedileri sevdikleri için bunu 'artı' kısmına ekledim. Zaten böyle bir şey yaşayacağımı daha yazarken biliyordum ama hadi neyse diyerek devam ettim.
Şimdi gelelim en eğlenceli kısma; ilk olarak hayvan tapar, it tapar bir insan değilim, onların hatalı tavırlarını ve davranışlarını da zerre sevmem ve doğru da bulmam. İkinci olarak, medeniyetten bi' haber olduğumu o cümle ile anlayabildiyseniz, sizi tebrik ederim. Sanırım başka bir ülkede 3 ay kalınca medeni bir insan olunuyormuş, ne yaparsınız benim imkanım olmadığım için Türkiye'de kaldım ama sayeniz de mağara adamı olduğumu öğrendim, ne kadar iyi.
Bana "dargın" olmasınız, inanın beni çok ilgilendirmiyor, çünkü ben orada "dalgınlık" yazdım, "dargınlık" yazmadım.
Dişlerim de 'maydonoz' kalmıştır diye düşünerek dişlerimi göstermedim ve bu kadar basit bir konu için de dişlerimi göstermem. Ama benim aksime sizin tanımadığınız insanlara üstten bakmak gibi bir huyunuz var gibi duruyor. Bir cümleden çıkarım yapınca böyle oluyor.
Saygılarımla (bunu hem saygı hem de bazı durumlarda tartışmaya girmeden konuyu kapatmak için kullanıyorum).