Pureblood

Uzman
Google Chrome tarayıcısında YouTube'dan herhangi bir canlı yayın izlenmiyor, bir hata oluştu daha sonra tekrar deneyin diyor. Opera veya Edge tarayıcında bunu yapmıyor. Ad block veya herhangi bir uzantı yok, donanım hızlandırmayı açıp kapattım, kullanıcı verilerini ve chromu da silip tekrar yükledim düzelmedi.

Gizli sekmede izlemeyi dener misiniz? Eğer çalışıyorsa bir hesap sorunu olabilir.

İlk olarak aklıma eşitleme sistemini devre dışı bırakıp test etmek geldi. Eskiden bu sistemden dolayı sorun yaşadığımı hatırlıyorum. Bu sistem uzantı vb. bozduğundan, genel tarayıcı kullanımında sorun yaşatıyordu. Zaten eşitleme sistemlerinin Windows, One Drive asla düzgün çalıştığını görmedim. Kapatınca veya kaldırınca bir şeyleri bozduğuna da çok şahit oldum.

Hiçbir sistemde asla önermediğim ve genelde bu sistemleri kullanacaksam sık kullanılanlar, parolalar ve uzantıları eşitleyip geçiyorum. Size de böyle kullanmanızı öneririm.

Chrome çok basit kalmasından dolayı uzun süredir Edge, Brave arasında dönüp duruyorum.

Çerezleri temizlemeyi dene.

Bende işletmeniz tarafından yönetiliyor sorunu vardı işe yarar mı?
Kayıt defterini tamamen silmeyebilir. Gizlilik amaçlı bir uygulama ile Chrome ayarlarını değiştirmiş olabilirsin. Veya bir işletmede kullandığın cihaz ise, uzaktan yöneten cihaz bazı engeller eklemiş olabilir.

Mesela optimizer yükleyip kontrol edebilirsin. Ama açıkcası gizlilik ayarlarını açtıysan öyle bırakmanı öneririm. Google vb. topladığı veriyi azaltır. Sadece gizlilik değil bazı ayarları açmak performansını da artırabilir.

2025-04-11_10-21.webp

2025-04-11_10-22.webp

Bazı uygulamaları bozabilir. Kullanımına bağlı ayar yaparsın. Ayrıca sorun yaşarsan kapatabiliyorsun.