Makaleler
19
Yer
LTAI
"Bugün ne paylaşsam?" diye çok arada kalmıştım ki bu güzelliğe denk geldim. İki sanatçımız da birbirinden harika, hâl böyle olunca yaptıkları düet de oldukça başarılı oluyor.

Bu şarkıyı "Acaba Canozan'ın başka nasıl şarkıları var?" diye bakınırken tesadüfen keşfetmiştim galiba. Bir açayım da dinleyeyim dedim, açış o açış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dinlemesi, özellikle nakaratını dinlemesi oldukça keyifli bir parça.

Açık ara en keyifli kısmı gerçekten nakarat.

Siz böyle deyince fark ettim: Şarkıyı beğenmemin sebeplerinden biri de nakarat dışındaki kısımlardan bile keyif alıyor oluşum. Beğendiğim şarkıların hepsinde bu durum geçerli olmuyor, bazen "Hadi artık şu 'boş' kısımlar geçsin de nakarata gelelim!" dediğim oluyor. O tür durumlarda da şey keyif veriyor: Nakarat daha gelmeden kafada çalmaya başlaması, kendimi hazırlayışım. :)

Deniz Tekin de sağ olsun çok güzel katkıda bulunmuş güzel sesiyle. Ha, Canozan'ın sesinin de hiç altta kalır yanı yok. Ee, işte, pozitif düşünceler çoğunlukta olunca şarkı dinleniyor. :)

Kesinlikle, şarkının bir bütün olarak sıkmaması çok önemli. Canozan'ın şarkılarının gidişatı sıkıcı olmuyor genellikle. Keyifle dinletiyor kendisini.

Sufle ile olan düetini, Hiç Kimsenin Günahı Yok şarkısını da çok beğeniyorum, dinlemeyenlere öneririm:

Canozan'ın şarkılarının gidişatı sıkıcı olmuyor genellikle. Keyifle dinletiyor kendisini.

Çok doğru, bence Canozan'ın bu başardığını öyle herkes başaramıyor.

Sufle ile olan düetini, Hiç Kimsenin Günahı Yok şarkısını da çok beğeniyorum, dinlemeyenlere öneririm:

Şu ikili şarkı söylemeden sadece sohbet etse yine keyifle dinlenir, seslere bakar mısınız? Harika sanatçılar. Öneri için sağ olun, daha önce denk gelmemiştim.

Sufle'nin tadı da gerçekten bir ayrı, akıyor sufle gibi. :)