CapCut desktop kullanışlı mı?

Koneko Toujou

Üstün
Yer
Cehennemin dibi
Premiere Pro da efektler için vs yavaş kalıyorum. Kesme biçme işini hızlı yapabiliyorum ama efektler sıkıntı yaratıyor. CapCut desktop kullanan var mıdır? Ücretsiz olarak web sitesindeki gibi kullanılabiliyor mu?

Neredeyse her şey Pro, eğer CapCut Pro ile kullanacaksanız mantıklı ancak ücretsiz şekilde kullanılmaz.

Önceden bilgisayar sürümünde çoğu şey ücretsizdi. Telefonda paralı şeyler orada ücretsizdi, eğer eski versiyon bulursanız eski versiyon bakın. Yeni versiyonlarda çoğu şey CapCut Pro.

Sadece bir sefer Skydiving klibimi editlemek için girmiştim. Daha önce hiç edit yapmamış olan ben bile çok güzel bir edit yaparak yarım saatte işi bitirdim ancak arkadaşlar doğru söylüyor her araç neredeyse sadece Pro kullanıcılar için zaten ben de ödeme yapmak zorunda kalmıştım.

İnternet versiyonunda da filigran ekliyormuş sonradan fark ettim. Gereksiz uygulama.

Açığı sayesinde Pro özellikleri kullanıyorum. Benim işimi fazlasıyla görüyor. Eskiden olsa After Effects falan derdim ama şu an CapCut yeterli düzeyde.

Nasıl bir açık hocam?

Sanırım yeni sürümlerle düzeltmişler ama olay şöyleydi:

Pro gerektiren şeyleri kullandıktan sonra CapCut bu dosyayı önizleyebilmek için videonun o hâlini bir MP4 dosyası olarak kendi klasöründe bir yerde saklıyor. Hiç export etmeye gerek kalmadan videoyu doğrudan o klasörün içinden alabiliyordunuz. Eski sürüm kurarsanız yine aynı şeyi yapabilirsiniz. Tam olarak hangi sürüm olduğunu bilmiyorum, denemeniz gerekiyor.

Bu yöntem için crack vs. gerekmiyor. Doğrudan CapCut'ın kendi içinde bıraktığı bir açık. Son sürümlerde dediğim gibi düzeltmişler ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…