L Lained Gelişen Katılım 5 Kasım 2024 Mesajlar 4 Beğeniler 1 22 Kasım 2024 #1 CapCut'da editlediğim videoya Motion blur eklemeye çalışıyorum fakat Motion Blur'u açtığımda çalışmıyor, sorunun nedenini bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Kasım 2024
CapCut'da editlediğim videoya Motion blur eklemeye çalışıyorum fakat Motion Blur'u açtığımda çalışmıyor, sorunun nedenini bilen var mı?
1 11544 Uzman Katılım 15 Ekim 2024 Mesajlar 1.350 Çözümler 30 Beğeniler 1.010 23 Kasım 2024 #2 Doğrudan çözüm değil fakat, programı Revo Unistaller ile girdileriyle beraber temizleyip, tekrar yüklemeyi deneyin. Artı 0 Eksi
Doğrudan çözüm değil fakat, programı Revo Unistaller ile girdileriyle beraber temizleyip, tekrar yüklemeyi deneyin.
KS KS L Lained Gelişen Katılım 5 Kasım 2024 Mesajlar 4 Beğeniler 1 23 Kasım 2024 #3 11544 dedi: Doğrudan çözüm değil fakat, programı Revo unistaller ile girdileriyle beraber temizleyip, tekrar yüklemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Abi denedim de olmadı neden kaynaklı olduğuna dair fikir de üretemiyorum sorunu yaşayan birkaç kişi daha gördüm yabancı forumlarda ama sorunu çözebilmiş değiller. Artı 0 Eksi
11544 dedi: Doğrudan çözüm değil fakat, programı Revo unistaller ile girdileriyle beraber temizleyip, tekrar yüklemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Abi denedim de olmadı neden kaynaklı olduğuna dair fikir de üretemiyorum sorunu yaşayan birkaç kişi daha gördüm yabancı forumlarda ama sorunu çözebilmiş değiller.