Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Oltran

Üstün
Makaleler
11
Selam,

CapCut artık neredeyse tamamen ücretli oldu ve ben böyle bir uygulamaya aylık 300 TL veremem. Arkadaşlar, artık videolara filigran ekliyor CapCut ve bu zorunlu. İki tane kullanım hakkım vardı fakat onları kullandım ve bitti. Uzun lafın kısası, bu filigranı kaldırmanın bir yolu var mı? Elimde şu an herhangi bir eski versiyon yok maalesef.

Reddit’e baktım ama gördüğüm yöntemler işe yaramıyor.

Merhaba, satın almadan zor gibi duruyor. Farklı bir araç ile ai kullanarak kaldırılabilir fakat bu sefer de ona para ödemeniz gerekecektir. Ücretsiz uygulamalara yönelebilirsiniz. Tam olarak ihtiyacınız nedir bilmiyorum ama basit işler için YT Create işinize yarayabilir, YouTube'un kendi uygulaması.

Selam,

CapCut artık neredeyse tamamen ücretli oldu ve ben böyle bir uygulamaya aylık 300 TL veremem. Arkadaşlar, artık videolara filigran ekliyor CapCut ve bu zorunlu. İki tane kullanım hakkım vardı fakat onları kullandım ve bitti. Uzun lafın kısası, bu filigranı kaldırmanın bir yolu var mı? Elimde şu an herhangi bir eski versiyon yok maalesef.

Reddit'e baktım ama gördüğüm yöntemler işe yaramıyor.

Videoları direkt tiktoğa yüklersen filigran olmuyor. Yükledikten sonra ssstiktok ile videoları indir.

Selam, aslında çözümü denedim ama olmadı sanıp sallamıştım. Başka bir programa yıllık 33 tl verdim o da havaya gitti çok saçma olduç

Buradaki çözümü deneyin ve burada yazılanın aksine Watermarks kısmındaki tüm klasörleri silin. Export ederken Watermark'lı gibi gözükecektir ancak Watermark olmayacaktır. Birazdan rehberini hazırlayacağım. Bunu da çözüm olarak işaretlemek istemiyorum çünkü yersiz olur.

İlgilenen her birinize teşekkür ederim!