CapCut'ta video değişiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan REAPER
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 111
  • Etiketler Etiketler
    capcut video

REAPER

Uzman
İyi günler CapCut'ta düzenlemek istediğim videoyu işlem yapmak için aşağı eklediğimde istediğim videodan farklı bir video eklenmiş oluyor, programı sildim yükledim, ön belleği temizledim olmadı ne yapabilirim?

CapCut'ta düzenlemek istediğin videonun farklı bir video ile değişmesi sorunu için aşağıdaki adımları takip edebilirsin:

1. Video Dosyasını Kontrol Et:
- İşlem yapmak istediğin videonun dosya adını ve konumunu kontrol et. Farklı bir dosya açmaya çalışmadığından emin ol.

2. Dosya Formatını Kontrol Et:
- CapCut, bazı video formatlarını desteklemeyebilir. Videonun formatını (örneğin, MP4, MOV gibi) kontrol et ve uygun bir formatta olduğundan emin ol.

3. Farklı Bir Projeyi Deneyin:
- Yeni bir proje oluştur ve aynı videoyu tekrar eklemeyi dene. Belki de mevcut projede bir sorun vardır.

4. Uygulamayı Güncelle:
- CapCut’un en son güncel sürümünü kullandığından emin ol. Uygulama mağazasından güncellemeleri kontrol et ve uygulamayı güncelle.

5. Cihazı Yeniden Başlat:
- Telefonunu veya bilgisayarını yeniden başlatmayı deneyin. Bazen basit bir yeniden başlatma, geçici sorunları çözebilir.

6. Depolama Alanını Kontrol Et:
- Cihazında yeterli depolama alanı olup olmadığını kontrol et. Yetersiz alan, videoların düzgün yüklenmemesine neden olabilir.

7. Farklı Bir Cihazda Deneme:
- Mümkünse, videoyu başka bir cihazda deneyerek sorunun cihazdan mı yoksa uygulamadan mı kaynaklandığını anlamaya çalış.

Eğer bu adımlar sorununuzu çözmezse, video dosyası hakkında daha fazla teknik bilgi sağlayabilir misiniz (dosya yolu, formatı, boyutu vb.)?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…