Bilimisevmiyorum
Uzman
Sizce hangisi daha güçlü bence Captain America.
Son düzenleyen: Moderatör:
Çok saçma bir vs olmuş. Iron Man vs Batman olmalıydı.
Steve fiziksel bir kahraman, Batman ise teknolojik.En sevdiğim süper kahraman Captain America ama sanki Batman için zorlu bir rakip değil gibi. Balta dahil mi?
Herkes öyle sanır.Steve fiziksel bir kahraman, Batman ise teknolojik.
Nasıl yani?
Benim dediğim bu değildi, Batman'e parası var diye süper kahraman demedim ki. Iron Man, Batman gibi karakterler teknolojik karakterler. Captain America, Winter Soldier, Natasha gibi karakterler ise fiziksel karakterler. Ben bundan bahsediyordum dostum.Batman parası var diye süper kahraman değil ki. Captain America da biyolojik olduğu için değil. Kurguya göre onlar Batman aslında tramvası olan ve bu travma ile baş eden biri, Captain America'da çok cesur ve iyi olduğu için ancak serum ondan böyle sonuçlar çıkaracağı için kahraman. Aksi takdirde serumun diğer kullanan Red Skull'un kurguya göre hali daha kötü oldu.
Benim dediğim bu değildi, Batman'e parası var diye süper kahraman demedim ki. Iron Man, Batman gibi karakterler teknolojik karakterler. Captain America, Winter Soldier, Natasha gibi karakterler ise fiziksel karakterler. Ben bundan bahsediyordum dostum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.