Captain America vs Batman

Captain America vs Batman

• Oy verenlerin toplamı
    13
En sevdiğim süper kahraman Captain America ama sanki Batman için zorlu bir rakip değil gibi. Balta dahil mi?

Batman parası var diye süper kahraman değil ki. Captain America da biyolojik olduğu için değil. Kurguya göre onlar Batman aslında tramvası olan ve bu travma ile baş eden biri, Captain America'da çok cesur ve iyi olduğu için ancak serum ondan böyle sonuçlar çıkaracağı için kahraman. Aksi takdirde serumu diğer kullanan Red Skull'un kurguya göre hali daha kötü oldu.

Batman parası var diye süper kahraman değil ki. Captain America da biyolojik olduğu için değil. Kurguya göre onlar Batman aslında tramvası olan ve bu travma ile baş eden biri, Captain America'da çok cesur ve iyi olduğu için ancak serum ondan böyle sonuçlar çıkaracağı için kahraman. Aksi takdirde serumun diğer kullanan Red Skull'un kurguya göre hali daha kötü oldu.
Benim dediğim bu değildi, Batman'e parası var diye süper kahraman demedim ki. Iron Man, Batman gibi karakterler teknolojik karakterler. Captain America, Winter Soldier, Natasha gibi karakterler ise fiziksel karakterler. Ben bundan bahsediyordum dostum.

Benim dediğim bu değildi, Batman'e parası var diye süper kahraman demedim ki. Iron Man, Batman gibi karakterler teknolojik karakterler. Captain America, Winter Soldier, Natasha gibi karakterler ise fiziksel karakterler. Ben bundan bahsediyordum dostum.

Aslında kaptan america biyolojik yani teknolojik karakter.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt