1 1589 Üstün Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 6.019 Makaleler 2 Çözümler 21 Beğeniler 5.024 12 Nisan 2024 #11 Nefs İlmi dedi: Noodle'ı keyif için ekledim, doymak için değil. Biraz atar yapmamın sebebi arkadaşın bir başka yorumu da gereklilik ile ilgili olmasındandı. Noodle'ı seviyorum ya. Özellikle körili enfes! Genişletmek için tıkla... Keyif için yenildiğinde çok iyi ama benim de çok tercih ettiğim bir şey değil. Cips olarak flamingo hot öneririm müthiş.
Nefs İlmi dedi: Noodle'ı keyif için ekledim, doymak için değil. Biraz atar yapmamın sebebi arkadaşın bir başka yorumu da gereklilik ile ilgili olmasındandı. Noodle'ı seviyorum ya. Özellikle körili enfes! Genişletmek için tıkla... Keyif için yenildiğinde çok iyi ama benim de çok tercih ettiğim bir şey değil. Cips olarak flamingo hot öneririm müthiş.
KS KS Nefs İlmi Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 3.967 Makaleler 81 Çözümler 14 Beğeniler 4.798 12 Nisan 2024 #12 1589 dedi: flamingo hot Genişletmek için tıkla... Tövbeliyim. O ne biçim acı? İntihar mübarek!
Darth Maul Deneyimli Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 942 Makaleler 2 Çözümler 1 Beğeniler 1.383 Yer /home/ 12 Nisan 2024 #13 Nefs İlmi dedi: Biraz atar yapmamın sebebi arkadaşın bir başka yorumu da gereklilik ile ilgili olmasındandı. Genişletmek için tıkla... Notion konusundan bahsediyorsunuz galiba hatırladım. Bana göre gereksiz ama sizin için faydalı olabilir bir şey diyemem.
Nefs İlmi dedi: Biraz atar yapmamın sebebi arkadaşın bir başka yorumu da gereklilik ile ilgili olmasındandı. Genişletmek için tıkla... Notion konusundan bahsediyorsunuz galiba hatırladım. Bana göre gereksiz ama sizin için faydalı olabilir bir şey diyemem.
O Ord.Prof.Dr Erdal Kömürcü Üstün Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.796 Makaleler 19 Çözümler 28 Beğeniler 4.995 Yer Rusya, St.Petersburg 12 Nisan 2024 #14 Nefs İlmi dedi: Tövbeliyim. O ne biçim acı? İntihar mübarek! Genişletmek için tıkla... Hocam cips olarak klasik doritos baharatlı gömün derim.
Nefs İlmi dedi: Tövbeliyim. O ne biçim acı? İntihar mübarek! Genişletmek için tıkla... Hocam cips olarak klasik doritos baharatlı gömün derim.
KS KS Nefs İlmi Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 3.967 Makaleler 81 Çözümler 14 Beğeniler 4.798 12 Nisan 2024 #15 Darth Maul dedi: Notion konusundan bahsediyorsunuz galiba hatırladım. Bana göre gereksiz ama sizin için faydalı olabilir bir şey diyemem. Genişletmek için tıkla... Ha hayır illa size göre de faydalı olacak diye bir şey yok. Bunu biliyorum. Sadece iki kere üst üste gereksiz gelince "bir dakika ya" oldum.
Darth Maul dedi: Notion konusundan bahsediyorsunuz galiba hatırladım. Bana göre gereksiz ama sizin için faydalı olabilir bir şey diyemem. Genişletmek için tıkla... Ha hayır illa size göre de faydalı olacak diye bir şey yok. Bunu biliyorum. Sadece iki kere üst üste gereksiz gelince "bir dakika ya" oldum.
1 1589 Üstün Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 6.019 Makaleler 2 Çözümler 21 Beğeniler 5.024 12 Nisan 2024 #16 Nefs İlmi dedi: Tövbeliyim. O ne biçim acı? İntihar mübarek! Genişletmek için tıkla... Hocam ben flamin hot + acılı şalgam ikilisi yapıp ertesi gün tuvaleti delmiştim.
Nefs İlmi dedi: Tövbeliyim. O ne biçim acı? İntihar mübarek! Genişletmek için tıkla... Hocam ben flamin hot + acılı şalgam ikilisi yapıp ertesi gün tuvaleti delmiştim.
HunteX Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.510 Çözümler 2 Beğeniler 861 12 Nisan 2024 #17 Hocam noddle çok pahalı ben dün BİM'de onlusunu 50 TL'ye gördüm. O noddle büyük boy olanlardan ise yine de alma pahalıya denk geliyor.
Hocam noddle çok pahalı ben dün BİM'de onlusunu 50 TL'ye gördüm. O noddle büyük boy olanlardan ise yine de alma pahalıya denk geliyor.