Casio A168WA saat, hangi satıcıdan alınmalı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ersa çünkü yetkili Casio distribütörü.

Ersanın fiziksel mağazaları var online stok yoksa bile yaşadığın şehirdeki bir mağazasından satın alabilirsin. Ben web sitelerinden almıştım a168 eğer stok gelirse ilk üyelikte 200 lira kuponları da vardı hatta.

Ersa saat Casio Türkiye distribütör oradan al.

Yasadigim sehirde magazasi yok hocam. Olmadi bekler stok gelince alirim teşekkürler.

Teşekkürler bir bakayim.

Hocam bilmedigimden soruyorum bilegim gercekten ince sayilir, metal kordonda inceltme gibi bir ayari var mi saatin?

Yasadigim sehirde magazasi yok hocam. Olmadi bekler stok gelince alirim teşekkürler.

Teşekkürler bir bakayim.

Ersa Saat'in bence tek faydası metal kutu onun dışında Ersa Saat Garantisi pil değişimini kapsamadığından pek bir faydası yok.
Zaten bu saatlerin pili rahat 7 8 yıl gidiyor ondan sorun yaşamazsınız pek.

Teşekkürler bir bakayim.

Hocam bilmedigimden soruyorum bilegim gercekten ince sayilir, metal kordonda inceltme gibi bir ayari var mi saatin?

Evet var zaten benim de aslında alma sebebim kordon ayarının aşırı basit olması. Ayrıca evde tornavida falan yoksa çatal ile de yapabilirsiniz aynı işlemi.

Ayrıca öve öve bitiremeyeceğim bir saat kendisi. Hem şık duruyor hem sade hem hafif böyle kolunuzda hissetmiyorsunuz resmen basit bir şey çok eğlenceli bir saat. Bunu aldıktan sonra başka bir saat takamaz oldum resmen.

Mena ithalat hosuma gitti hocam alacagim gibi ayrica diger saticilardan daha ucuz teşekkür ederim tekrardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…