Casio'nun MTP serisinden bir saat aldım ancak daha 2 ay dolmadan durdu. Bir-iki yıl pili gidiyor bu saatlerin pili bu kadar erken bitmiş olamaz diye düşünüyorum. Neden durmuş olabilir? Bir saatçiden pil mi değiştireyim yoksa garantiye mi yollayayım? Ersasaat'ten aldım.
Detaylar
Kim cevapladı?Bilmiyorum eğer sorun pilse de bir pil için garantiye yollamaya değer mi? 100 liraya falan değişiyorlar diye biliyorum.Garantiye yolla derim, büyük ihtimalle depoda uzun süre yattı.
Belki sorun pilde değildir diye garanti için kod aldım ama yollamadım henüz.
20 gün serviste kalacağı söylendi.
Pil kaynaklı olduğunu düşünmüyorum, bence garantiye gönderin.Bilmiyorum eğer sorun pilse de bir pil için garantiye yollamaya değer mi? 100 liraya falan değişiyorlar diye biliyorum.
Belki sorun pilde değildir diye garanti için kod aldım ama yollamadım henüz.
20 gün serviste kalacağı söylendi.
- Makaleler
- 1
Garantisi varsa garantiye yolla, muhtemelen pili bitmiştir.
Casio saatleri kazık fiyata satıyorlar, şahsen garantiye yollamaktan çekinmezdim.
Casio saatleri kazık fiyata satıyorlar, şahsen garantiye yollamaktan çekinmezdim.
Devrimci Kedi
Üstün
- Makaleler
- 1
Garantiye yollayın hocam. İkinci seçenek olarak da saatçiye götürün.
Garantiye yolladım.
Ben de çekinmeden yollardım da 20 gün servis süresi uzun. Bekleyeceğiz artık. Kargo süresiyle birlikte 1 aya anca elimde olur.Garantisi varsa garantiye yolla, muhtemelen pili bitmiştir.
Casio saatleri kazık fiyata satıyorlar, şahsen garantiye yollamaktan çekinmezdim.![]()