Casper Excalibur G770 laptop ile i3-12100F & GTX 1660 Super sistem takas edilir mi?

İlk defa montaj yapan @incii misali
Yanımdaki adam da hiç uyarmadı mesela "hayır burayı bükmemelisin, buraya ekran kartını vidalayacaksın." diye.
Siz siz olun, ekran kartı vidalama yerini kerpeten ve kargaburnu ile yamultmayın, sonra sabah akşam DirectX Error alıyorsunuz Jenga ile sabitlediğinizden ötürü.

@14925 @incii, Sizce laptopu kaç liradan ilana koyayım? Pazarlık payı var yazarak 17500 liraya koymuştum ama 23 görüntüleme var yazan yok.
16-17 bin girenleri gördüm benzer modeller için. 17 bin falan girersiniz, pazarlıkla 16 bine falan satarsınız belki.

Param güvende ile göndermediğim için yazmıyorlar büyük ihtimalle. Ama asla göndermem param güvende ile. Beklemekten başka çarem yok sanırım.
Büyük bir şehirde değilseniz sıkıntı olabiliyor elden satma işi. Hadi hayırlısı.

İkisi de kazık, özellikle RX 570 olan leş.
Diğeri takası saldı zaten. Bi' bu kalmıştı evet bu da kötü maalesef. Zaten 4-5 ay sonra ekran kartı alacağım için ekran kartına çok bakmıyorum. Kalanına bakıyorum.

RX570 olanın işlemcisi 3600X. 4-5 ay sonra zaten RTX5050 alacağım ya RX570 idare etmez mi? Monitör ve oyuncu koltuğunu da veriyor sanırım. @14925

Evet monitör ve koltuğu yanında veriyormuş. Bence fena değil hocam ya.

Son düzenleme:
İdare eder etmesine ama hem tam sistem bileşenleri yazılmamış hem de fiyatına göre iyi bir sistem değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…