ardawai Uzman Katılım 5 Kasım 2024 Mesajlar 7 Beğeniler 1 Dün 23:41 #71 Batinux dedi: Intel Virtualization Technology hali hazırda açık geliyor. Amacınız eğer daha sonra kapatmak ise, BIOS'u modlamanız lazım. Genişletmek için tıkla... @Batinux Hocam CQ171 bios sürümü için modlama yapar mısınız lütfen çok performans sıkıntısı yaşıyorum
Batinux dedi: Intel Virtualization Technology hali hazırda açık geliyor. Amacınız eğer daha sonra kapatmak ise, BIOS'u modlamanız lazım. Genişletmek için tıkla... @Batinux Hocam CQ171 bios sürümü için modlama yapar mısınız lütfen çok performans sıkıntısı yaşıyorum
KS KS Batinux 3 Uzman Katılım 22 Aralık 2024 Mesajlar 373 Çözümler 1 Beğeniler 218 Yer İzmir 59 dakika önce #72 ardawai dedi: @Batinux Hocam CQ171 bios sürümü için modlama yapar mısınız lütfen çok performans sıkıntısı yaşıyorum Genişletmek için tıkla... Hocam yapıcam en kısa sürede. Biraz daha beklemenizi rica edeceğim.
ardawai dedi: @Batinux Hocam CQ171 bios sürümü için modlama yapar mısınız lütfen çok performans sıkıntısı yaşıyorum Genişletmek için tıkla... Hocam yapıcam en kısa sürede. Biraz daha beklemenizi rica edeceğim.
ardawai Uzman Katılım 5 Kasım 2024 Mesajlar 7 Beğeniler 1 57 dakika önce #73 Batinux dedi: Hocam yapacağım en kısa sürede. Biraz daha beklemenizi rica edeceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam, yanlış anlamayın da 1 ay sonra askere gideceğim. İşlemcim i5 12450H deli ediyor beni; ısınmamasına rağmen çok kötü performans alıyorum. BIOS'tan RAM hızını yükseltme ayarını falan da açar mısınız? Bir de ne zaman tahmini verirsiniz?
Batinux dedi: Hocam yapacağım en kısa sürede. Biraz daha beklemenizi rica edeceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam, yanlış anlamayın da 1 ay sonra askere gideceğim. İşlemcim i5 12450H deli ediyor beni; ısınmamasına rağmen çok kötü performans alıyorum. BIOS'tan RAM hızını yükseltme ayarını falan da açar mısınız? Bir de ne zaman tahmini verirsiniz?