Bu konuda Gaming odaklı laptoplar arasında Casper Excalibur G915 modelinin neden alınmayacağı veya alınmaması gerektiğine dair konuşacağız. Bu başlık altında bu cihazın neyi iyi yaptığını, ki yapıyor mu emin değilim, neyi kötü yaptığını, yapıyorsa neyi nasıl yaptığını ele alacağız.
Her şeyden önce bu yazıda şahsi görüşlerimi belirteceğimi vurgulamak ve kimsenin marka fanboyluğu yapmamasını rica ederim. Teşekkürler.
Konumuza gelecek olursak: Sorunlardan önce biraz markayı konuşalım:
Son dönemde Casper Excalibur G915 serisi özellikle RTX...
Hocam teşekkür ederim cevabınız için. Peki o fiyat bandında ne alınır yardımcı olabilir misiniz? Ben laptoplardan pek anlamıyorum. Video render ve oyun amaçlı alacağım ve ses yani adobe audition felan kullanıcam.
Hocam teşekkür ederim cevabınız için. Peki o fiyat bandında ne alınır yardımcı olabilir misiniz? Ben laptoplardan pek anlamıyorum. Video render ve oyun amaçlı alacağım ve ses yani adobe audition felan kullanıcam.
Lenovo LOQ Intel Core i5 13450HX 12GB 512GB SSD RTX5060 Freedos 15.6" FHD 144Hz Oyuncu Taşınabilir Bilgisayar 83JE00EQTR ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Dizüstü Bilgisayar & Laptop ürünleri için idefix`i ziyaret edin.