Merhaba. Gördüğünüz fotoğraflardaki Casper Nirvana 15.6 NB model laptop abimin laptopu ve çok fazla anı var içinde.

Sorunlar:
Ekran içten kırık (komple)

Menteşeler kırık.

HDD veys SSD bulunmuyor.

Termal macun bakım yapılacak

HDD takılacak ve halihazırda 8 GB tek slot boş olan RAM bellek yerine 8+8 16 GB RAM olarak takılacak.

Şarj giriş yeri kıvılcım çıkarma riski var.

Bu nasıl yapılacak. Güvenilir tamirci var mıdır?

Kesinlikle yapılmama gibi durumu olmamalı anılar VSR içinde.

Not: "Casper Nirvana NB 15.6" değil "Casper Nirvana 15.6 NB olacak"

Dosya Ekleri

• Screenshot_2026-04-15-23-10-48-853_com.miui.gallery.webp
    Screenshot_2026-04-15-23-10-48-853_com.miui.gallery.webp
    1,2 MB · Görüntüleme: 35
  • MVIMG_20260414_141708.webp
    MVIMG_20260414_141708.webp
    2,7 MB · Görüntüleme: 30
Diski olmayan cihazda neyin anısı var ki? Nostalji olarak dersen Casper yetkili servisleri ilgileniyor aynı cihaz bende de var.

Güvenilir çevrenizdeki tamircilere bakabilirsiniz, ben eski laptopu AlperemAkin'a göndermiştim YouTube üzerinden takip ettiğim için.

Güvenilir çevrenizdeki tamircilere bakabilirsiniz, ben eski laptopu alperemakin'a göndermiştim YouTube üzerinden takip ettiğim için.

Peki iletişime nasıl geçtiniz? Mail üzerinden mi? WhatsApp mesaj veya arama üzerinden mi? Yoksa düz arama mı?

Diski olmayan cihazda neyin anısı var ki? Nostalji olarak dersen Casper yetkili servisleri ilgileniyor aynı cihaz bende de var.

Nesiyle ilgilenecekler? Cihaz 11 yılı aşkın süredir abimde.

Merhaba. Gördüğünüz fotoğraflardaki Casper Nirvana 15.6 NB model laptop abimin laptopu ve çok fazla anı var içinde.

Sorunlar:
Ekran içten kırık (komple)

Menteşeler kırık.

HDD veys SSD bulunmuyor.

Termal macun bakım yapılacak

HDD takılacak ve halihazırda 8 GB tek slot boş olan RAM bellek yerine 8+8 16 GB RAM olarak takılacak.

Şarj giriş yeri kıvılcım çıkarma riski var.

Bu nasıl yapılacak. Güvenilir tamirci var mıdır?

Kesinlikle yapılmama gibi durumu olmamalı anılar VSR içinde.

Not: "Casper Nirvana NB 15.6" değil "Casper Nirvana 15.6 NB olacak"
Hocam yıllardır yemek yerken izlediğim Alper Karadağ var. Senin laptop gibi bir sürü cihaz tamir etmişliği var isterseniz bir görüşün onunla.

Peki iletişime nasıl geçtiniz? Mail üzerinden mi? WhatsApp mesaj veya arama üzerinden mi? Yoksa düz arama mı?

Nesiyle ilgilenecekler? Cihaz 11 yılı aşkın süredir abimde.
Bu mesajı görmemiştim benim gibi düşünen biri daha var mış sevindirici. :)

Yazdıklarının hepsi internette satılıyor. Yan sanayi veya orijinal alıp elin biraz yatkınsa kendin de tamir ediyorsun. Termal macun, bakım, SSD, HDD, RAM onlar kolay iş zaten. Tamirciye para vermeye gerek yok. Tamirci her parçayı internetten tedarik edip üstüne kendi payını da ekleyecek, bunun üstüne bir de işçilik ücreti.

Son düzenleme: