Bence Casper ürünlerine karşı çok ön yargı var. Eğer ucuza alındıysa asla kötü cihaz değil, ama piyasa fiyatının altında olmak şartıyla. 5 yıl Excalibur kullanan biri olarak evimde bir helikopter ile yaşadım, ama yine de olumsuz bir deneyim olmadı.
Bu konuda Gaming odaklı laptoplar arasında Casper Excalibur G915 modelinin neden alınmayacağı veya alınmaması gerektiğine dair konuşacağız. Bu başlık altında bu cihazın neyi iyi yaptığını, ki yapıyor mu emin değilim, neyi kötü yaptığını, yapıyorsa neyi nasıl yaptığını ele alacağız.
Her şeyden önce bu yazıda şahsi görüşlerimi belirteceğimi vurgulamak ve kimsenin marka fanboyluğu yapmamasını rica ederim. Teşekkürler.
Konumuza gelecek olursak: Sorunlardan önce biraz markayı konuşalım:
Son dönemde Casper Excalibur G915 serisi özellikle RTX...
Bütçe eğer 60'a kadar gidiyorsa benim önerilerim bunlar olur, ucuzdan pahalıya:
Link açılmıyor hocam, Web'ten link alıp atma şansınız var mı?
Bundan ayrı olarak Casper'a olan bu anlamsız ön yargının sebebini de anlamış değilim. Daha bu sabah gayet memnun olan bir Excalibur kullanıcısı ile karşılaştım.
Bence Casper ürünlerine karşı çok ön yargı var. Eğer ucuza alındıysa asla kötü cihaz değil, ama piyasa fiyatının altında olmak şartıyla. 5 yıl Excalibur kullanan biri olarak evimde bir helikopter ile yaşadım, ama yine de olumsuz bir deneyim olmadı.