Casper VIA M4 cihaza uygun ROM bulunabilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 995
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 453
  • Etiketler Etiketler
    rom

995

Uzman
İlk 1.000!
Makaleler
1
Arkadaşlar Android yükseltmesi yapılamıyor, bense buna ROM atarak yükseltme filan yapabilir miyim? Tabii ki yüksek Android sürümü ROM'u varsa bu cihaza yapılabiliyorsa çocuğa anlatır gibi anlatarak anlatırsanız yapabilirim. ROM atmamın sebebi hava durumu çalışmıyor sürekli şehir bulunamadı hatası veriyor. MIUI ROM'u olsa fena olmaz.

@cenazeyebekleriz [STABLE][MM][VIA_M1][6.0][MIUI]Casper VIA M1 için MIUI Pro 9 9.2.1.0.MBFCNEK hocam kimse cevap vermeyince sizi etiketlemek istedim özür dilerim benim model VIA M4 fakat M1 için hazırlanan bu MIUI ROM'u M4 kurabilir miyim?

Son düzenleme:
Lafı mı olur, sorunun cevabı ise hayır kuramazsın çünkü işlemci farklı.
Peki hava durumu düzgün çalışacak bir ROM var mı bu telefon için. Sürekli şehir bulunamadı hatası vermesinden bıktım kaç kere sıfırlandıysam gene aynı hatayı veriyor. Kendi istemcisi düzgün çalışmadığınada eminim.

Yapma ya. Peki gene de sağ olun bu uygulamayı indireyim bari.
Benim de eski cihaz m4'tü. Yeni cihaz A32 buna görede ROM yok. Bilinçsiz telefon almanın eksikliklerini yaşıyorum hep. Ama artık akıllandım bundan sonra telefonun her şeyini araştırıp alacağım. Öğrenmek güzel şey ya. Gidip atlamamak lazım her şeye araştırmak lazım.

Benim de eski cihaz m4'tü. Yeni cihaz A32 buna görede ROM yok. Bilinçsiz telefon almanın eksikliklerini yaşıyorum hep. Ama artık akıllandım bundan sonra telefonun her şeyini araştırıp alacağım. Öğrenmek güzel şey ya. Gidip atlamamak lazım her şeye araştırmak lazım.
Çok haklısınız. Bende bilgi almak için direkt konu açıp akita hocama soruyorum kendisi hem çok iyi biri hem çok bilgili bilinçsiz olmak gibi kötü bir şey yok hocam.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt