Yeni eve çıkacağım ve TurkNet bağlatacağım eğer problem çıkmazsa. Modemi de sanırım onlar getirecek. Tek eksik kablo kaldı. Metresi önemli değil, modemi bilgisayarın yanına koyacağım fakat ne olur ne olmaz, uzun olursa daha iyi olur. Ucuz, kalitesiz şeyleri önermeyin arkadaşlar rica ediyorum. Bütçe sınırı yok.
Yeni eve çıkacağım ve TurkNet bağlatacağım eğer problem çıkmazsa. Modemi de sanırım onlar getirecek. Tek eksik kablo kaldı. Metresi önemli değil, modemi bilgisayarın yanına koyacağım fakat ne olur ne olmaz, uzun olursa daha iyi olur. Ucuz, kalitesiz şeyleri önermeyin arkadaşlar rica ediyorum. Bütçe sınırı yok.
Hocam metre konusunu bilmiyorum. Adamlar eve modemi kurmaya geldiğinde bilgisayarımın olduğu kısıma kurabiliriz derlerse metrenin önemi yok. Ama eğer dış kapı civarına kurmamız gerekiyor derlerse en az bi 10 metre lazım yani. Bu arada en fazla 100 megabit kullanacam gibi. Cat 6 her türlü iş görür mü ?
Hocam metre konusunu bilmiyorum. Adamlar eve modemi kurmaya geldiğinde bilgisayarımın olduğu kısma kurabiliriz derlerse metrenin önemi yok. Ama eğer dış kapı civarına kurmamız gerekiyor derlerse en az bir 10 metre lazım yani. Bu arada en fazla 100 megabit kullanacağım gibi. CAT 6 her türlü iş görür mü?