Çayeli'nde AKP'li dönerci, kendinden habersiz şekilde CHP tarafından BB adayı yapıldı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cenazeyebekleriz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 35
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    akp
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haklısın. Gerçekten ama gerçekten haklısın. Ama gene CHP'ye oy vermeye mecburuz. Sırf AKP seçimi almasın diye.
Bakalim bu secime kadar kac kere Osman kavala ve seloya ozgurluk isteyecekler...

Kırmızı parti artik insan kaçırmaya başlamış yazık bunlarda ne utanma var ne başka bir şey insanları 20 yıldır soydular soydular soydular çaldılar ne mi çaldılar? İnsanların parasını hakkını işini çaldılar. Yazık insanlar hala bunlara oy veriyor İstanbul'u bitirdiler bunlar zaten İzmir kokuyor leş gibi olmuş orası ayrı konu SGK batıranın partisi ne beklersin ki. Adalet ve kalkınma partisi iyi ki var elhamdülillah.

Durumla ilgili kanunlara biraz baktıktan sonra bazı maddelere ulaştım. Sizde bir bakın, olay muhtemelen sahte.

(Gerçek olma ihtimali var tabii ki)

(A)raplari (K)alkindirma (P)artisi ile baglan hayata...

Yukarilardan akraban var sanirim.

Arkadaş muhtemelen ironi yapıyor. Başka konulara attığı mesajlarda aşırı saçma çünkü.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240130_160328_Chrome.webp
    105,4 KB · Görüntüleme: 50
(A)raplari (K)alkindirma (P)artisi ile baglan hayata...

Yukarilardan akraban var sanirim.

Ordumuzun en güçlü ordu olmasına ekonomik olarak çok iyi durumda olmamız, hatta Avrupa'yı bile geçebilecek alim gücümüzün çok iyi olması, demokrasi adaletin geri gelmesi, PKK'nın yok olması. Bunların hepsini Adalet ve Kalkınma Partisi döneminde oldu. Eskiden hep kuyruk olurdu, şimdi yok, hastaneler gelişti. Eskiden bunlar yoktu.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam ben de dediğiniz partiyi destekliyorum ama hastane kısmına katılmıyorum. Her devlet hastanesine gidişimizde 2 saat sıra bekliyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…