Çayeli'nde AKP'li dönerci, kendinden habersiz şekilde CHP tarafından BB adayı yapıldı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cenazeyebekleriz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 35
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    akp
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
AKP, yerel seçimlerde verilecek partidir. Kesin ve net. CHP, alt geçit dışında bir şey yapmıyor. Adana'da yaşıyorum bu arada.
Her taraf leş gibi. Yollar aynı köy yolu gibi. Kentsel dönüşüme gidecek evleri yıkmıyorlar. Etraf 50-60 yıllık müstakil ev ile dolu.

Son seçimler yaklaşınca Adana'da Şehir Hastanesinin oraya köprü açtılar. Bir de Türkmenbaşı bulvarına alt geçit yapıldı. D-400 yoluna zaten yapılması lazımdı yapıldı.

Eski AKP zamanları (2015 falan) daha iyiydi. Yollar sürekli yapılıyordu. Çoğu yer kentsel dönüşüme veriliyordu. Şehir gelişiyordu yani.

Bence AKP almalı bu yerel seçimleri.

CHP alırsa bence de sıkıntı ile dolar Adana. Bir keresinde gitmiştim de hiç iyi değildi. Yollar arabayı bayağı sarsıyordu. Bu arada bende Gaziantep'te yaşıyorum ve yollar gayet iyi ve sıkıntı olmuyor. Bir de kötü hizmet diyorlar. Başka iller için konuşmam ama şehirin içinde Avrupa'da çok iyi denilen otobüsler kullanan bir belediyeye sahip Gaziantep. Ulaşım sıkıntısı hiç yok.

İfadeler: 199
Hocam ben de dediğiniz partiyi destekliyorum ama hastane kısmına katılmıyorum. Her devlet hastanesine gidişimizde 2 saat sıra bekliyoruz.

İki komedyen.

AKP'nin şehir kazanması AKP'nin güç kazanması demek. Göz göre göre AKP'ye güç kazandırmak intihardan farksız olur. Şehirleri mutlaka muhalif partiler kazanmalı. CHP'yi sevmiyorsanız Zafer partisine oy verin.

Ha ha ha, çok komiksiniz hocam. Ne yapayım? CHP'yi mi destekleyeyim?

Muhalif olmak illa bir partiyi desteklemek değildir. Bir partiye oy vermek zorunda değilsiniz. Bütün partilerin sıkıntılı olduğunu düşünüyorsanız hepsine muhalefet edin ve boş oy kullanın. Ya da oy vermeyin.

Bu seçim oy veremedim ama sonraki seçimde vereceğim.

İfadeler: 199
Siz bilirsiniz hocam, yine de oy verirken iki kere düşünün. Bir oy bile pek çok şeyin belirleyicisi olabilir.

Geçersiz oy atarım belki. Ama muhtemelen AKP'ye veririm hocam. Hizmetleri daha iyi geliyor.

Mesajı düzenledim. Oto düzeltme yerine cevaplaya bastım yanlışlıkla.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…