A Algos Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.156 Makaleler 7 Çözümler 17 Beğeniler 6.991 13 Haziran 2024 #1 200'de duracağım dedim ama dayanamadım. Arada böyle güzel müzikler serpiştiririz artık. Bu da o zamanlar hatta dizinin introsu bu olsun denilen remix.
200'de duracağım dedim ama dayanamadım. Arada böyle güzel müzikler serpiştiririz artık. Bu da o zamanlar hatta dizinin introsu bu olsun denilen remix.
brkdnmz Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.624 Makaleler 19 Çözümler 27 Beğeniler 4.119 Yer LTAI 17 Haziran 2024 #2 Algos dedi: Bu da o zamanlar hatta "Dizinin introsu bu olsun." denilen remix. Genişletmek için tıkla... İyi ki olmamış. Orijinal, sakin hâli çok daha yakışıyor bence.
Algos dedi: Bu da o zamanlar hatta "Dizinin introsu bu olsun." denilen remix. Genişletmek için tıkla... İyi ki olmamış. Orijinal, sakin hâli çok daha yakışıyor bence.
KS KS A Algos Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.156 Makaleler 7 Çözümler 17 Beğeniler 6.991 17 Haziran 2024 #3 brkdnmz dedi: İyi ki olmamış. Orijinal, sakin hâli çok daha yakışıyor bence. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle öyle zaten. İntronun ağır bir tempsu var. Bu remix versiyonunun olması için intronun değişmesi lazım. Bu da mümkün olmayacağına göre işte laf olsun torba dolsun.
brkdnmz dedi: İyi ki olmamış. Orijinal, sakin hâli çok daha yakışıyor bence. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle öyle zaten. İntronun ağır bir tempsu var. Bu remix versiyonunun olması için intronun değişmesi lazım. Bu da mümkün olmayacağına göre işte laf olsun torba dolsun.