Çekilen alt azı dişinin boşluğu ne zaman kapanır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ornitorenk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 92
  • Etiketler Etiketler
    diş zaman

ornitorenk

Uzman
Yemin ediyorum çıldırma noktasına geldim. Alt azı dişi çektirdim, 10 gün oldu. Biraz kapanır gibi olmuştu ama sonra oraya doktor pamuk tıkadı ilaç vermek için, geri açıldı. Her neyse, ne zaman kapanacak orası? Kemik gözüküyor. 2 parça kemik ucu var çekilen yerde. Arasında boşluk var ki oraya sürekli yiyecek bir şey girme tehlikesi var. Doktor çok bilmiş gibi yiyecek girmesin oraya diyor. Ya nasıl girmesin kardeşim? Alt diş, yer çekimi etkisi var, azı dişi olduğundan zaten koskocaman boşluk oluştu. Ne kadar diğer tarafla yesem de o tarafa yiyecek gidiyor. 1-2 gündür sıvı odakli yiyorum. Bugün makarna yiyeyim dedim, yok yiyemedim. Oraya bir şey kaçacak diye ki kaçıyor. Kaç gün sürüyor bu süreç? 10 gün oldu. Alttan kapanmaya başlamıştır boşluk da üst taraf açık hala.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kemik parçası kalmaması lazım. Emin misin parça kaldığından? :O

Başka bir doktordan randevu al acilen. Merdiven altı bir yere gitmişsiniz anlaşılan. Yemek kaçmasın ne demek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…