O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.600 2 Kasım 2024 #1 Arkadaşlar içimde kalmasın gene de sormak istiyorum. Öncelikle selam, Cem Karaca'nın Tamirci Çırağı vokalini, filmdeki günümüzce daha modern olan müzikle birleştirip yeni bir vokal karışımı ortaya çıkarmak istiyorum. Bu telif yer mi sorun çıkar mı?
Arkadaşlar içimde kalmasın gene de sormak istiyorum. Öncelikle selam, Cem Karaca'nın Tamirci Çırağı vokalini, filmdeki günümüzce daha modern olan müzikle birleştirip yeni bir vokal karışımı ortaya çıkarmak istiyorum. Bu telif yer mi sorun çıkar mı?
ilkeryuksel Uzman Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 946 Makaleler 3 Çözümler 14 Beğeniler 584 Yer Ankara 2 Kasım 2024 #2 Başka bir kişi yine sanatçı ise ve onun sesini kopyalayarak yapacaksan, evet bu illegaldir ve telif sebebidir. Artı 0 Eksi
Başka bir kişi yine sanatçı ise ve onun sesini kopyalayarak yapacaksan, evet bu illegaldir ve telif sebebidir.
KS KS O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.600 2 Kasım 2024 #3 ilkeryuksel dedi: Başka bir kişi yine sanatçı ise ve onun sesini kopyalayarak yapacaksan, evet bu illegaldir ve telif sebebidir. Genişletmek için tıkla... Ya şöyle, Tamirci çırağı orjinal hali var, bir de Tamirci Çırağı'nın film versiyonu var. Ben vokali alıp film versiyonundaki müziğe uyarlayacağım. Artı 0 Eksi
ilkeryuksel dedi: Başka bir kişi yine sanatçı ise ve onun sesini kopyalayarak yapacaksan, evet bu illegaldir ve telif sebebidir. Genişletmek için tıkla... Ya şöyle, Tamirci çırağı orjinal hali var, bir de Tamirci Çırağı'nın film versiyonu var. Ben vokali alıp film versiyonundaki müziğe uyarlayacağım.
ilkeryuksel Uzman Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 946 Makaleler 3 Çözümler 14 Beğeniler 584 Yer Ankara 2 Kasım 2024 #4 Oltran dedi: Ya şöyle, Tamirci çırağı orjinal hali var, bir de Tamirci Çırağı'nın film versiyonu var. Ben vokali alıp film versiyonundaki müziğe uyarlayacağım. Genişletmek için tıkla... Alt yapı ve vokal değişmediği sürece teliften kurtulmaz. Artı 0 Eksi
Oltran dedi: Ya şöyle, Tamirci çırağı orjinal hali var, bir de Tamirci Çırağı'nın film versiyonu var. Ben vokali alıp film versiyonundaki müziğe uyarlayacağım. Genişletmek için tıkla... Alt yapı ve vokal değişmediği sürece teliften kurtulmaz.
KS KS O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.600 2 Kasım 2024 #5 ilkeryuksel dedi: Alt yapı ve vokal değişmediği sürece teliften kurtulmaz. Genişletmek için tıkla... Aynısını Barış Akarsu için yaptım. Başıma bir şey gelmedi. Sanırım o biraz istisna falan oluyor galiba öyle mi? Artı 0 Eksi
ilkeryuksel dedi: Alt yapı ve vokal değişmediği sürece teliften kurtulmaz. Genişletmek için tıkla... Aynısını Barış Akarsu için yaptım. Başıma bir şey gelmedi. Sanırım o biraz istisna falan oluyor galiba öyle mi?
ilkeryuksel Uzman Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 946 Makaleler 3 Çözümler 14 Beğeniler 584 Yer Ankara 2 Kasım 2024 #6 Oltran dedi: Aynısını Barış Akarsu için yaptım. Başıma bir şey gelmedi. Sanırım o biraz istisna falan oluyor galiba öyle mi? Genişletmek için tıkla... Bu telif yemeyeceğiniz anlamına gelmiyor ki, birisi denk gelip telif atabilir. Mesala bu yaptigim çalışma 2 ay sonra telif uyarısı verdi. Artı 0 Eksi
Oltran dedi: Aynısını Barış Akarsu için yaptım. Başıma bir şey gelmedi. Sanırım o biraz istisna falan oluyor galiba öyle mi? Genişletmek için tıkla... Bu telif yemeyeceğiniz anlamına gelmiyor ki, birisi denk gelip telif atabilir. Mesala bu yaptigim çalışma 2 ay sonra telif uyarısı verdi.