Şirketin resmi açıklamasına göre, önümüzdeki hafta Alevilerin kanalı Cem TV yayın hayatına son veriyor. Maddi sıkıntılar ve yeteri kadar destek gelmemesi sebebiyle bu karar verilmiş.
Konuyu ırkçılığa ve siyasete sürüklemeyelim lütfen, teşekkürler.
Günümüzde televizyon kanalları nasıl ayakta duruyor, şaşırıyorum zaten. Özellikle bölgesel tv kanalları. Büyük kanallar bitmez kolay kolay ama yerel kanalları izleniyor mu ki?
Günümüzde televizyon kanalları nasıl ayakta duruyor, şaşırıyorum zaten. Özellikle bölgesel tv kanalları. Büyük kanallar bitmez kolay kolay ama yerel kanalları izleniyor mu ki?
Merak ettim, girip bir bakayım dedim. Köyde yaşam diye bir şey oynatılıyor; baya bir kişinin köyde bütün gün neler yaptığını tek tek kayda alıp gösteriyorlar. Ne bir anlatım ne bir ses. Truman Show gibi.
Şirketin resmi açıklamasına göre, önümüzdeki hafta alevilerin kanalı cem TV yayın hayatına son veriyor. Maddi sıkıntılar ve yeteri kadar destek gelmemesi sebebiyle bu karar verilmiş.
Konuyu ırkçılığa ve siyasete sürüklemeyelim lütfen, teşekkürler.
Çok fazla kapandı o şekilde en basitinden ekol TV ve vatan TV ve ekol sports bunların harici toplam 4.338.104, 00 TL istiyorlar şaka gibi ki bunun daha ekipmanları isim ve logo tescilleri daha neler neler var...
Böyle kanallar boş kanallar zaten. Reklamlarda dolandırıcılık yapıyorlardı. Bal, tencere, kıyafet vs vs. Güncel olarak bıraktılar mı bilmiyorum da vaktinde kendi kitlesini de dolandırıyordu yani.