AhmetBurak

Başarılı
Merhaba, Cem Yılmaz'ın Her Şey Çok Güzel Olacak filmindeki siyah gözlüğünü bayağı bir aradım bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz acaba arkadaşlar? Teşekkürler şimdiden.

her-şey-çok-güzel-olacak-cem-yılmaz.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Cem Yılmaz'ın her şey çok güzel olacak filmindeki siyah gözlüğünü bayağı bir aradım bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz acaba arkadaşlar? Teşekkürler şimdiden.

Eki Görüntüle 211361

Buna benzettim.

Merhaba, Cem Yılmaz'ın her şey çok güzel olacak filmindeki siyah gözlüğünü bayağı bir aradım bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz acaba arkadaşlar? Teşekkürler şimdiden.

Eki Görüntüle 211361

Hocam biraz daha araştırınca gözlüğün tam modelini buldum. Bazı sahnelerinde daha net çekimler var filmin.

1765989480065.webp

1765989484899.webp

Bu gibi. Bu model oakley eye jacket 1994 modelidir. Çok çok eski bir model olduğu için artık üretilmiyor ama satın almak isterseniz firma, bu gözlüğü Redux olarak satışa sundu. Satın almak isterseniz alabileceğiniz en benzeri olmasa da tam model budur.
Bu arada gözlüğü satın aldığı sahnede barkod görünüyor, o barkoddan bir şeyler yapabilirsiniz belki ama o artık deli işine kaçıyor. Ben uğraşamam, siz uğraşırım derseniz fikir olsun.

Edit: Orijinal gözlük:
Şunun siyah renklisi.

1765989836614.webp

Son düzenleme: