Emre.py Üstün Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 1.686 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 1.488 Yer Adana 9 Eylül 2025 #1 Yakın zamanda telefon değiştirmek istiyorum, lakin alışveriş kredisi yerine kredi kartına taksit yaptırmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Yakın zamanda telefon değiştirmek istiyorum, lakin alışveriş kredisi yerine kredi kartına taksit yaptırmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Crestfallen Uzman Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 538 Çözümler 1 Beğeniler 396 9 Eylül 2025 #2 Yanlış değilsem yenilenmiş telefonlar yani 2.el olanlarda o seçenek var.
1 143 Yetkin Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 3.249 Çözümler 8 Beğeniler 5.025 9 Eylül 2025 #3 Taksitli nakit avans ile yapabilirsiniz ancak. Diğer şekilde olmuyor. Uygulama içi taksitlendirme de olmuyor.
Taksitli nakit avans ile yapabilirsiniz ancak. Diğer şekilde olmuyor. Uygulama içi taksitlendirme de olmuyor.
Falconpolat Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.130 Çözümler 9 Beğeniler 2.595 9 Eylül 2025 #4 Nakit avansla en fazla 25 bin çekilebilir. KMH varsa onla çekebilirsin.
X99 Üstün Katılım 9 Şubat 2025 Mesajlar 2.312 Çözümler 27 Beğeniler 2.086 Yer Asgard 9 Eylül 2025 #5 Emre.py dedi: Yakın zamanda telefon değiştirmek istiyorum, lakin alışveriş kredisi yerine kredi kartına taksit yaptırmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Kurumsal mağazalarda yaptıramazsın ama yere telefoncular da % de 4-5 gibi komisyonla yapıyorlar yani kredi çekmekle aynı gibi olur.
Emre.py dedi: Yakın zamanda telefon değiştirmek istiyorum, lakin alışveriş kredisi yerine kredi kartına taksit yaptırmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Kurumsal mağazalarda yaptıramazsın ama yere telefoncular da % de 4-5 gibi komisyonla yapıyorlar yani kredi çekmekle aynı gibi olur.
KS KS Emre.py Üstün Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 1.686 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 1.488 Yer Adana 9 Eylül 2025 #6 143 dedi: Taksitli nakit avans ile yapabilirsiniz ancak. Diğer şekilde olmuyor. Uygulama içi taksitlendirme de olmuyor. Genişletmek için tıkla... Evet doğrudan taksit olmadığını biliyorum maalesef, dediğiniz olay nasıl işliyor? X99 dedi: Kurumsal mağazalarda yaptıramazsın ama yere telefoncular da % de 4-5 gibi komisyonla yapıyorlar yani kredi çekmekle aynı gibi olur. Genişletmek için tıkla... Evet bi telefoncudan şuan ki telefonumu o şekilde almıştım ama oraya bir daha gitmek istemiyorum. Falconpolat dedi: Nakit avansla en fazla 25 bin çekilebilir. KMH varsa onla çekebilirsin. Genişletmek için tıkla... KMH nedir?
143 dedi: Taksitli nakit avans ile yapabilirsiniz ancak. Diğer şekilde olmuyor. Uygulama içi taksitlendirme de olmuyor. Genişletmek için tıkla... Evet doğrudan taksit olmadığını biliyorum maalesef, dediğiniz olay nasıl işliyor? X99 dedi: Kurumsal mağazalarda yaptıramazsın ama yere telefoncular da % de 4-5 gibi komisyonla yapıyorlar yani kredi çekmekle aynı gibi olur. Genişletmek için tıkla... Evet bi telefoncudan şuan ki telefonumu o şekilde almıştım ama oraya bir daha gitmek istemiyorum. Falconpolat dedi: Nakit avansla en fazla 25 bin çekilebilir. KMH varsa onla çekebilirsin. Genişletmek için tıkla... KMH nedir?