Ceramical MS1 çalışma masası alınır mı?

urkanF

Uzman
Yeni bir laptop aldım ve eve yeni ucuz fiyatlı ama kaliteli şeyler ile sistem diziyorum. Ufak bir Trendyol, Hepsiburada gezmesinden sonra şu masayı buldum. Ayakları ve üstündeki ahşapı sağlamdır umarım.

160 cm seçme sebebim hem setup'umu kurarım hem de kardeşimin büyük boyutlu kartondan ödevleri oldu mu işe yarar diye. Sizce bu ürünün ayakları belirli bir süre sonra sallanır mı? Boşuna tekrar masraf yapmak istemiyorum ahşapı hemen kırılır mı? Bütçem hemen hemen bu civarlarda 2500-5000 TL arası diyeyim. Önerilerinizi bekliyorum, sağ olun.

2500 buna vereceğine ustaya 2000 ver daha iyisini yapar.

2500 buna vereceğine ustaya 2000 ver daha iyisini yapar.
Hocam usta olsa araştırmam ki şuan bulunduğum bölge de böyle bir imkanım yok Anca istanbula gidince araştırmam lazım o da gereksiz masraf, bende isterim usta yapsın 180x70 isterim

Hocam usta olsa araştırmam ki şuan bulunduğum bölge de böyle bir imkanım yok Anca istanbula gidince araştırmam lazım o da gereksiz masraf, bende isterim usta yapsın 180x70 isterim
Yani hocam öyleyse hiç sormanıza gerek yok attığınız masa belli metal ayağı var üstünde masa var gayet klasik bir masa düşme olmaz üstüne biri oturmazsa ya da çok ağır (bilgisayar kasası vs) konulmazsa.

Gecen gun sosyalde bu masanin sallandigi icin cozum sorusu sorulmustu. Sizden uzakta olan tarafina capraz iki tane metal lama ile sorunun cozulecegi belirtilmisti bir arkadas tarafindan.

bende böyle düşünmüştüm. İlk önce masauı almam lazım Laptop vs koyucam fazla ağır olmaz diye düşünüyorum. Önemli olan masa alınır mı?

Bu masaya elinle hafif dayansan bile sallantıya girer. Metal kısımlar çok ince, bu incelikte sallantıyı engellemek için üçgenleme yapmak gerekli. Yekpare taban ayağı gelmiyor, vidalama ile birleştirilen bir sistem. Vida ile profil birleştirme bu açılardan yapılamaz.

Parça parça almanı tavsiye ederim. Çalışma masası tablası al bir tane. Altına çekmeceli mason al iki adet. Çekmeceleri sağına soluna ayak olarak kullan. 200cm x60cm tabla alsan bolca çalışma alanın olur. Karton sıkma tablalar hafiftir, ucuzdur. Üzerine çıkmayacaksan dayanım problemi de olmaz. 5 çekmece sağına, 5 çekmece soluna gelecek şekilde 2 keson alsan 70cm'lik mis gibi ortamını da toparlar.

Hocam ben doğudayım şu an sipariş ile eve İstanbul'a götürtmem lazım 4-5 aya geri İstanbul'a gittiğimde hazır olsun istiyorum. Tablayı nereden sipariş edebilirim peki? birde ayak ayarlamam lazım çekmeceye vs gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…