Cevdet Yılmaz: 2026’da enflasyon tek hane olacak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1589
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 830

Enflasyon %120 falan, üretim yok, nasıl indirecekler dostum? Dediğin gibi koyun gütmek için uydurulacak masal işte.

Enflasyon %120 falan, üretim yok, nasıl indirecekler dostum? Dediğin gibi koyun gütmek için uydurulacak masal işte.
Aslında tarım için mis gibi ülkemiz ama bizim Rize’deki salatalık farmındaki salatalıklardan bir tanesi çürük çıkarsa dolar yükseliyor

Çok haklısınız fakat artık hükümet bir şeyler yapmalı çünkü gidici olacaklar eğer halen bir hamle yapmazlarsa. Kendi kaybedecek ama cumhurbaşkanlığında sonuçu ne olur diye sorarsan hiç ümidim yok başkasının başa geleceğine gene Erdoğan'dan kurtulamayız.

Aslında benim bir ümidim var, imamoğlu şu anda çok hızlı bir büyüme içinde, özel ile arasında sıkıntı çıkmaz ise rahat seçim kazanır gibi duruyor.

İfadeler: 995
Aslında benim bir ümidim var, imamoğlu şu anda çok hızlı bir büyüme içinde, özel ile arasında sıkıontı çıkmaz ise rahat seçim kazanır gibi duruyor.
İnşallah tek temennim bu. Fakat nedense iyice karamsarlaştım hiç ümidim yok benim. Ekonomi seçime Kadar'da düzeleceğini sanmıyorum ama bir hamle yapmalılar yoksa kaybedecekler seçimi AKP.

İnşallah tek temennim bu. Fakat nedense iyice karamsarlaştım hiç ümidim yok benim. Ekonomi seçime Kadar'da düzeleceğini sanmıyorum ama bir hamle yapmalılar yoksa kaybedecekler seçimi AKP.

Dostum sen AKP hükümetiyle gençliğini heba ettin tabii ki de karamsar olman normal, ancak bardağın dolu tarafından bakmakta fayda var, belediyeler bizde şehirler bizde 4 sene içinde biraz daha moruk tayfa azalacaktır veya akıllanacaktır, gerisi İmamoğlunun izleyeceği stratejide saklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…