Planlanmıyor Ceza alan kişinin ceza aldığı belirtilsin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Quezzy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 254
  • Etiketler Etiketler
    alan ceza
Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Makaleler
25
Yer
Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu
Örneğin bir konuda birisi kural ihlalinden dolayı ceza aldı ve diğer üyelere cevap veremiyor. Bu üyenin ceza aldığı belirtilsin. Şunun gibi:

1741889942021.webp

Artı 10 Eksi
Kullanıcıların modlara neden ceza verildiğini sorduğu için geri alındı diye biliyorum. 51 uyarılı üye olarak kötü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle bir tag zaten mevcut ancak siz göremiyorsunuz, bizler görebiliyoruz. Bunu sizin görmeniz forum içerisindeki toksikliği arttırabileceği gibi rapor sistemini de gereksiz yere yormaya başlar. En basitinden gelebilecek "nasıl banlattım, öyle banlanırsın işte vb." şeklinde birkaç profil mesajını hayal etmek zor değil.

Böyle bir tag zaten mevcut ancak siz göremiyorsunuz, bizler görebiliyoruz. Bunu sizin görmeniz forum içerisindeki toksikliği arttırabileceği gibi rapor sistemini de gereksiz yere yormaya başlar. En basitinden gelebilecek "nasıl banlattım, öyle banlanırsın işte vb." şeklinde birkaç profil mesajını hayal etmek zor değil.
Öyle olursa onları da yasaklarsınız.

Ben bir konuya yazdıysam ve cevap gelmiyorsa o şekilde anlamam gerekli.

Bence de çok iyi olur. Yeşil forumda 2 yıl önce bir adam 10 tane konuma etiketlememe rağmen bakmadı diye küstüm yazmıştım durumuna. Adam 2 yıl ban yemiş :D Böyle şeyler için iyi olur belirtilmesi. Toksiklik konusunda genel olarak kimse başkasına şuanlık öyle saygısızca yorum yapmaz. Yaparsa da istisna olur ki bunun rapor sistemine veya moderatörlere aşırı yük bindireceğini sanmıyorum.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt