Optimic Çalışkan Katılım 21 Ağustos 2025 Mesajlar 132 Beğeniler 49 21 Ağustos 2025 #1 Hocam CHA_FAN ile SYS_FAN aynı şey mi ben karıştırıyorum herhalde? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ağustos 2025
Çözüm efebatiin 21 Ağustos 2025 Optimic dedi: Hocam CHA_FAN ile SYS_FAN aynı şey mi ben karıştırıyorum herhalde? Genişletmek için tıkla... CHA_FAN ve SYS fan aynı anlama geliyor.
Optimic dedi: Hocam CHA_FAN ile SYS_FAN aynı şey mi ben karıştırıyorum herhalde? Genişletmek için tıkla... CHA_FAN ve SYS fan aynı anlama geliyor.
efebatiin Yetkin Katılım 11 Kasım 2024 Mesajlar 2.393 Çözümler 7 Beğeniler 2.729 21 Ağustos 2025 #2 Optimic dedi: Hocam CHA_FAN ile SYS_FAN aynı şey mi ben karıştırıyorum herhalde? Genişletmek için tıkla... CHA_FAN ve SYS fan aynı anlama geliyor. Artı 0 Eksi Çözüm
Optimic dedi: Hocam CHA_FAN ile SYS_FAN aynı şey mi ben karıştırıyorum herhalde? Genişletmek için tıkla... CHA_FAN ve SYS fan aynı anlama geliyor.
3 3613 Üstün Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 2.985 Çözümler 34 Beğeniler 2.506 21 Ağustos 2025 #3 SYS_FAN anakart sicakligina gore devir degistirir. CHA_FAN'larda ise bu olmaz. CHA_FAN'lari alt ya da on fanlara baglamak, SYS_FAN'i ise arka egzos fanina baglamak daha verimli olur. Artı 0 Eksi
SYS_FAN anakart sicakligina gore devir degistirir. CHA_FAN'larda ise bu olmaz. CHA_FAN'lari alt ya da on fanlara baglamak, SYS_FAN'i ise arka egzos fanina baglamak daha verimli olur.