Winner Üstün Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 3.163 Çözümler 2 Beğeniler 1.402 14 Kasım 2024 #1 Merhaba. Bu siteyi kullanacaktım. ChatGPT gibi hesap açmadan kullanılıyor zannettim fakat hesap açmak gerekiyormuş. Sizce bu site güvenli midir?
Merhaba. Bu siteyi kullanacaktım. ChatGPT gibi hesap açmadan kullanılıyor zannettim fakat hesap açmak gerekiyormuş. Sizce bu site güvenli midir?
Çözüm gustavo 14 Kasım 2024 Winner dedi: Merhaba. Bu siteyi kullanacaktım. ChatGPT gibi hesap açmadan kullanılıyor zannettim fakat hesap açmak gerekiyormuş. Sizce bu site güvenli midir? Genişletmek için tıkla... Güvenli.
Winner dedi: Merhaba. Bu siteyi kullanacaktım. ChatGPT gibi hesap açmadan kullanılıyor zannettim fakat hesap açmak gerekiyormuş. Sizce bu site güvenli midir? Genişletmek için tıkla... Güvenli.
gustavo Üstün Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 1.068 Makaleler 4 Çözümler 14 Beğeniler 1.037 Yer Türkiye 14 Kasım 2024 #2 Winner dedi: Merhaba. Bu siteyi kullanacaktım. ChatGPT gibi hesap açmadan kullanılıyor zannettim fakat hesap açmak gerekiyormuş. Sizce bu site güvenli midir? Genişletmek için tıkla... Güvenli. Artı 0 Eksi Çözüm
Winner dedi: Merhaba. Bu siteyi kullanacaktım. ChatGPT gibi hesap açmadan kullanılıyor zannettim fakat hesap açmak gerekiyormuş. Sizce bu site güvenli midir? Genişletmek için tıkla... Güvenli.
1 10732 Uzman Katılım 17 Eylül 2024 Mesajlar 1.502 Çözümler 4 Beğeniler 1.169 14 Kasım 2024 #3 Random e-posta ile oturum aç. HTTPS olduğu için ISS, sitedeki yaptığın hareketleri izleyemez yani. Artı 0 Eksi
serkansgp Uzman Katılım 15 Eylül 2024 Mesajlar 171 Beğeniler 138 14 Kasım 2024 #4 Pek güvenli değil. En son yaşanan bir intihar davasında site mahkemelik olmuştu. Yapay zeka olarak uzak durmak önemli olabilir. Artı 0 Eksi
Pek güvenli değil. En son yaşanan bir intihar davasında site mahkemelik olmuştu. Yapay zeka olarak uzak durmak önemli olabilir.
gustavo Üstün Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 1.068 Makaleler 4 Çözümler 14 Beğeniler 1.037 Yer Türkiye 14 Kasım 2024 #5 serkansgp dedi: Pek güvenli değil. En son yaşanan bir intihar davasında site mahkemelik olmuştu. Yapay zeka olarak uzak durmak önemli olabilir. Genişletmek için tıkla... Ona bakılırsa EA'de kumara özendirmeden dava edilmişti. Öyleyse EA'de tehlikeli. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Kasım 2024 Artı -1 Eksi
serkansgp dedi: Pek güvenli değil. En son yaşanan bir intihar davasında site mahkemelik olmuştu. Yapay zeka olarak uzak durmak önemli olabilir. Genişletmek için tıkla... Ona bakılırsa EA'de kumara özendirmeden dava edilmişti. Öyleyse EA'de tehlikeli.
Kerim Demirkaynak Uzman Katılım 29 Mart 2024 Mesajlar 704 Çözümler 4 Beğeniler 614 Yer Düzce 14 Kasım 2024 #6 serkansgp dedi: Pek güvenli değil. En son yaşanan bir intihar davasında site mahkemelik olmuştu. Yapay zeka olarak uzak durmak önemli olabilir. Genişletmek için tıkla... Çocuk sorunluydu. Artı 0 Eksi
serkansgp dedi: Pek güvenli değil. En son yaşanan bir intihar davasında site mahkemelik olmuştu. Yapay zeka olarak uzak durmak önemli olabilir. Genişletmek için tıkla... Çocuk sorunluydu.
serkansgp Uzman Katılım 15 Eylül 2024 Mesajlar 171 Beğeniler 138 14 Kasım 2024 #7 gustavo dedi: Ona bakılırsa EA'de kumara özendirmeden dava edilmişti. Öyleyse EA'de tehlikeli. Genişletmek için tıkla... Tehlikeli zaten. Ama intihar başka durum. Ha bak EA daha önce Avrupa Birliğinden ceza aldı ve içeriğini değiştirmek zorunda kaldı oyunların. Artı 0 Eksi
gustavo dedi: Ona bakılırsa EA'de kumara özendirmeden dava edilmişti. Öyleyse EA'de tehlikeli. Genişletmek için tıkla... Tehlikeli zaten. Ama intihar başka durum. Ha bak EA daha önce Avrupa Birliğinden ceza aldı ve içeriğini değiştirmek zorunda kaldı oyunların.