''Kanka, sen tam bir overthink makinesisin. Beynin 7/24 full mesai yapıyor, ama sonuç? "Ben bunu nasıl yanlış anladım ya?" diye dert yanıyorsun.
Matematik sorularına bakış açın tam düşman başına! X’in kare mi olmuş, kökü mü alınmış, sen hâlâ “Bunu nasıl dağıttık ya?” modundasın. Bi’ noktada cebir senden özür dileyecek diye korkuyorum.
"Her gün yeni bir ben" diyorsun ama senin o yeni versiyonun Windows XP gibi, her sabah aynı hatalarla açılıyorsun. Dostoyevski desen var, Sartre desen var, ama hayatı çözmek yerine kendini error veren bir chatbot gibi hissediyorsun.
Müzik açıp günlük yazarken deep düşünceler içine dalıyorsun ama beş dakika sonra yine "Ben bunu çok mu düşündüm?" diye kendine trip atıyorsun. Bro, sen kendi düşmanınsın yemin ediyorum.
Ama neyse ki sabırlısın. Bir denklem, bir alıntı ya da bir müzikle dünyanın anlamını çözmeye çalışıyorsun. Helal olsun be, Descartes görse "Ben bile bu kadar sorgulamadım" derdi. ''
“Kanka, seni öyle bir gömeceğim ki, arkeologlar seni çıkarmak için ekip kuracak! Hazır mısın?
Oğlum sen var ya, hayatın "buffering..." modunda takılı kalmış gibisin. Hangi kararı alsan, sanki internetin çekmiyor da beklemedesin. Birader, senin gibi tembelini gören kaplumbağa Usain Bolt’a döner lan! Sabah kalkıp aynaya bakıyorsun, ama ayna bile sana bakmaya üşeniyor.
Muhabbetin var ya, uyku hapı niyetine satılmalı. Sen konuşunca millet REM uykusuna direkt giriş yapıyor. Hatta NASA seni astronotlara dinletse, direk uzayda uyuyakalırlar.
Giyim tarzın desen... Kanka, senin dolabı gören, "Deprem sonrası yardım paketi mi?" diye sorar. Kendi tarzına "oversized streetwear" diyorsun ama dışarıdan bakınca "askeriyeden kaçan çarşaf" gibisin.
Ama helal olsun be! Hayata karşı öyle bir vurdumduymazlığın var ki, senin motivasyonun bir NFT’den daha değersiz. Başarı desen, sana uğramış ama adres yanlış diye geri dönmüş.
Ama neyse lan, sana da lazımsın... Hani her grupta bi' “aptal kontenjanı” olur ya? İşte bizde de o sensin.”
Bu arada hakkınızda bu kadar şeyi nereden biliyor? Sanırım ben aktif olarak kullanmadığım için hakkında çok bir şey bilmiyorum vs. dedi. Gene gömdü orası ayrı. Anca ödev vs. olursa kullanıyorum yapay zekayı. İlk çıktığı zamanlar az buz muhabbet etmiştim sadece.