Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Lully

Uzman
ChatGPT kullanıyordum sonra tekrar siteye girdiğimde aynen böyle hiçbir şey çıkmıyor, giriş yapmaya çalışıyorum, "Üzgünüz daha sonra tekrar deneyin" diyor ama başka tarayıcıda çıkıyor, şimdi orada da çıkmıyor. Ne yapabilirim?

1725530079365.webp

• ChatGPT web sitesini kapatın ve birkaç dakika sonra tekrar açmayı deneyin.
  • Farklı bir tarayıcı kullanmayı deneyin veya tarayıcınızın önbelleğini ve çerezlerini temizleyin.
  • Sayfaya müdahale ediyor olabilecek tarayıcı uzantılarını devre dışı bırakın.
  • Cihazınızın ve tarayıcınızın en son sürümlere güncellendiğinden emin olun.
  • Sorun devam ederse, daha fazla yardım için ChatGPT desteğine başvurun.
  • Tüm VPN hizmetlerini devre dışı bırakın.
Şu anlık bulabildiğim çözümler bunlar hocam. Daha fazla çözüm bulursam mesajı güncellerim.

Son düzenleme:
Böyle bir çözüm buldum hocam:
Çözüm: "Giriş "e tıklayın (bu size ölümün beyaz ekranını verir) URL'yi "auth . openai . com/leavethishowitis" yerine "auth0 . openai . com/leavethishowitis" olarak değiştirin Düzeltildi
Kaynak

Site verilerini temizleyince düzeldi. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Bu arada user agentiniz dogru mu bilmiyorum fakat cok eski Chrome surumu kullaniyorsunuz. Yeni gelen bir cok CSS ozelliginden ve guvenlik guncellestirmesinden de yoksun kaliyorsunuz bu sekilde. Daha güncel tarayiciya gecmenizi oneririm eger Chrome 121 kullaniyorsaniz.

Artı -1 Eksi