Learnof Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.469 Makaleler 2 Çözümler 41 Beğeniler 1.957 25 Kasım 2024 #1 3 gündür kullanıyorum henüz deneme sürümünüz bitti demedi. Acaba sınırsız mı?
Çözüm ilkeryuksel 25 Kasım 2024 Bellek limitiniz dolana kadar kullanabiliyorsunuz. Bellek dolduğunda tüm verilerinizi silerek sıfırdan kullanabiliyorsun. ( Geçmişte konuştuklarınızı hatırlamayacaktır)
Bellek limitiniz dolana kadar kullanabiliyorsunuz. Bellek dolduğunda tüm verilerinizi silerek sıfırdan kullanabiliyorsun. ( Geçmişte konuştuklarınızı hatırlamayacaktır)
1 10593 Deneyimli Katılım 12 Eylül 2024 Mesajlar 750 Çözümler 2 Beğeniler 427 25 Kasım 2024 #2 Sanmıyorum. Artı 0 Eksi
ilkeryuksel Uzman Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 946 Makaleler 3 Çözümler 14 Beğeniler 584 Yer Ankara 25 Kasım 2024 #3 Bellek limitiniz dolana kadar kullanabiliyorsunuz. Bellek dolduğunda tüm verilerinizi silerek sıfırdan kullanabiliyorsun. ( Geçmişte konuştuklarınızı hatırlamayacaktır) Artı 0 Eksi Çözüm
Bellek limitiniz dolana kadar kullanabiliyorsunuz. Bellek dolduğunda tüm verilerinizi silerek sıfırdan kullanabiliyorsun. ( Geçmişte konuştuklarınızı hatırlamayacaktır)
KS KS Learnof Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.469 Makaleler 2 Çözümler 41 Beğeniler 1.957 25 Kasım 2024 #4 ilkeryuksel dedi: Bellek limitiniz dolana kadar kullanabiliyorsunuz. Bellek dolduğunda tüm verilerinizi silerek sıfırdan kullanabiliyorsun. ( Geçmişte konuştuklarınızı hatırlamayacaktır) Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 3 gündür hiçbir şey yapmadan kullanıyorum. Hatta bir bot yazdırdım. Exe dosyasına dönüştürdüm test ediyorum. Çalışıyor. Baya iyi yapay zeka. Artı 0 Eksi
ilkeryuksel dedi: Bellek limitiniz dolana kadar kullanabiliyorsunuz. Bellek dolduğunda tüm verilerinizi silerek sıfırdan kullanabiliyorsun. ( Geçmişte konuştuklarınızı hatırlamayacaktır) Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 3 gündür hiçbir şey yapmadan kullanıyorum. Hatta bir bot yazdırdım. Exe dosyasına dönüştürdüm test ediyorum. Çalışıyor. Baya iyi yapay zeka.