Galatasaray – Şampiyonlar Ligi maç tahminlerim:
1. Galatasaray 1-2 Barcelona (İç saha)
Kadıköy kadar olmasa da Galatasaray'ın evinde atmosfer çok etkili. Barcelona topa daha fazla sahip olur ama Galatasaray'ın gol bulacağını düşünüyorum. Kalite farkıyla Barça bir adım önde.
2. Galatasaray 1-2 PSG (Deplasman)
PSG'nin hücum gücü karşısında Galatasaray'ın işi çok zor. Galatasaray direnç gösterir ve golünü bulur fakat PSG deplasmanından puan çıkarması zor.
3. Galatasaray 2-1 Aston Villa (İç saha)
Bence Galatasaray'ın en önemli galibiyet adaylarından biri. Villa güçlü bir takım ama iç sahada Galatasaray'ın baskısıyla 3 puan gelebilir.
4. Galatasaray 1-2 Sporting (Deplasman)
Sporting deplasmanı kolay değil. Galatasaray oyunun belli bölümlerinde üstünlük kursa da Sporting'in tempolu futbolu sonucu belirleyebilir.
5. Galatasaray 2-1 Feyenoord (İç saha)
Galatasaray'ın kazanmasını beklediğim maçlardan. Feyenoord tehlikeli olsa da ev sahibi avantajıyla Galatasaray'ın 3 puana ulaşacağını düşünüyorum.
6. Galatasaray 1-1 Lille (Deplasman)
Dengeli bir karşılaşma olur. Galatasaray'ın deplasmanda kontrollü oynayıp 1 puanı cebine koyması bana daha yakın geliyor.
7. Galatasaray 2-0 Stuttgart (İç saha)
Galatasaray açısından kazanılması gereken maçlardan. İç sahada oyunun kontrolünü alıp rahat bir galibiyet çıkarabileceklerini düşünüyorum.
8. Galatasaray 2-0 AEK (Deplasman)
Rakibe göre kalite farkı Galatasaray lehine. Deplasman olmasına rağmen Galatasaray'ın net favori olduğunu düşünüyorum.
Tahminim:
3 galibiyet
1 beraberlik
4 mağlubiyet
10 puan
Bence Galatasaray'ın kaderini Aston Villa, Feyenoord ve Stuttgart maçları belirleyecek. Bu üç maçtan 7-9 puan çıkarılırsa, AEK ve Lille'den gelecek puanlarla birlikte Galatasaray'ın ilk 24'e girme şansı bayağı yükselir.
Barcelona ve PSG maçlarında ise puan almak bonus olur.