Gemini yapıldı. Sıra GPT'de.
Fenerbahçe için yaptığı tahminler:
Galatasaray için yaptığı tahminler:
Bence daha tutarlı bir tahmin yaptı. Tabii skor olarak fazla tutarlı değil bence.
Fenerbahçe için yaptığı tahminler:
Fenerbahçe – Şampiyonlar Ligi maç tahminlerim:
1. Fenerbahçe 1-2 Atletico Madrid (Deplasman)
Atletico'nun deplasmanda kontrollü oynayıp tecrübesiyle maçı koparacağını düşünüyorum. Fenerbahçe'nin gol bulma ihtimali yüksek ama 1 puan için yeterli olmayabilir.
2. Fenerbahçe 1-1 Liverpool (İç saha)
Kadıköy faktörü burada devreye girer. Liverpool favori olsa da Fenerbahçe'nin mücadele gücüyle en azından 1 puan alabileceğini düşünüyorum.
3. Fenerbahçe 1-2 Aston Villa (Deplasman)
Villa deplasmanı zor olacak. Fenerbahçe zaman zaman oyunun içinde kalsa da İngiliz ekibinin fiziksel temposu belirleyici olabilir.
4. Fenerbahçe 2-1 Roma (İç saha)
Bence Fenerbahçe'nin en önemli galibiyet adaylarından biri. Kadıköy atmosferiyle birlikte Roma karşısında 3 puan gelebilir.
5. Fenerbahçe 1-1 Shakhtar Donetsk (Deplasman)
Deplasmanda kontrollü bir oyun bekliyorum. Fenerbahçe'nin 1 puanı alıp dönmesi bana daha olası geliyor.
6. Fenerbahçe 2-1 Villarreal (İç saha)
Kadıköy'de kazanılması gereken maçlardan biri. Villarreal tehlikeli ama Fenerbahçe'nin taraftar desteğiyle maçı çevirebileceğini düşünüyorum.
7. Fenerbahçe 2-0 Slavia Prag (İç saha)
Fenerbahçe'nin net favori olduğu karşılaşmalardan. Erken gol gelirse rahat bir galibiyet çıkabilir.
8. Fenerbahçe 2-0 LASK (Deplasman)
Rakibe göre kalite farkının hissedileceğini düşünüyorum. Fenerbahçe kontrollü oynayarak 3 puanı alır.
Tahminim:
3 galibiyet
2 beraberlik
3 mağlubiyet
11 puan
Bence 11-13 puan civarı Fenerbahçe için gayet iyi bir Şampiyonlar Ligi lig aşaması olur. Asıl olay ise Liverpool/Roma/Villarreal maçlarından kaç puan çıkarılacağı. Kadıköy'de 3 maç kazanılırsa işler çok daha güzel bir yere gider.![]()
Galatasaray için yaptığı tahminler:
Galatasaray – Şampiyonlar Ligi maç tahminlerim:
1. Galatasaray 1-2 Barcelona (İç saha)
Kadıköy kadar olmasa da Galatasaray'ın evinde atmosfer çok etkili. Barcelona topa daha fazla sahip olur ama Galatasaray'ın gol bulacağını düşünüyorum. Kalite farkıyla Barça bir adım önde.
2. Galatasaray 1-2 PSG (Deplasman)
PSG'nin hücum gücü karşısında Galatasaray'ın işi çok zor. Galatasaray direnç gösterir ve golünü bulur fakat PSG deplasmanından puan çıkarması zor.
3. Galatasaray 2-1 Aston Villa (İç saha)
Bence Galatasaray'ın en önemli galibiyet adaylarından biri. Villa güçlü bir takım ama iç sahada Galatasaray'ın baskısıyla 3 puan gelebilir.
4. Galatasaray 1-2 Sporting (Deplasman)
Sporting deplasmanı kolay değil. Galatasaray oyunun belli bölümlerinde üstünlük kursa da Sporting'in tempolu futbolu sonucu belirleyebilir.
5. Galatasaray 2-1 Feyenoord (İç saha)
Galatasaray'ın kazanmasını beklediğim maçlardan. Feyenoord tehlikeli olsa da ev sahibi avantajıyla Galatasaray'ın 3 puana ulaşacağını düşünüyorum.
6. Galatasaray 1-1 Lille (Deplasman)
Dengeli bir karşılaşma olur. Galatasaray'ın deplasmanda kontrollü oynayıp 1 puanı cebine koyması bana daha yakın geliyor.
7. Galatasaray 2-0 Stuttgart (İç saha)
Galatasaray açısından kazanılması gereken maçlardan. İç sahada oyunun kontrolünü alıp rahat bir galibiyet çıkarabileceklerini düşünüyorum.
8. Galatasaray 2-0 AEK (Deplasman)
Rakibe göre kalite farkı Galatasaray lehine. Deplasman olmasına rağmen Galatasaray'ın net favori olduğunu düşünüyorum.
Tahminim:
3 galibiyet
1 beraberlik
4 mağlubiyet
10 puan
Bence Galatasaray'ın kaderini Aston Villa, Feyenoord ve Stuttgart maçları belirleyecek. Bu üç maçtan 7-9 puan çıkarılırsa, AEK ve Lille'den gelecek puanlarla birlikte Galatasaray'ın ilk 24'e girme şansı bayağı yükselir.
Barcelona ve PSG maçlarında ise puan almak bonus olur.![]()
Bence daha tutarlı bir tahmin yaptı. Tabii skor olarak fazla tutarlı değil bence.