ChatGPT GO ülkemize geldi

Yer
𝐁𝐀𝐍𝐃𝐈𝐑𝐌𝐀
Ağustosta dünyada en çok ChatGPT kullanılan ülke olan Hindistan'da bu hizmet başlamıştı. Free plana kıyasla 10X daha fazla mesaj hakkı var (Free plan = 10 adet hak) ve sanırım 4X daha fazla ek gönderme hakkı mevcut. Ayrıca sohbet başına daha geniş bellek sunuyor, yani uzun sohbetlerde eskiden söylenen şeyleri unutması daha uzun sürüyor. Normalde çok fazla şey söylediğinizde eski bilgiler silinir. Sohbet içi Hindistan'da 399 Hindistan rupisine çıkmıştı (~190₺) vergiler ile ülkemizde 249.99₺ ile geldi. Eğer Hindistan'da başarıya ulaşırsa küresele açılacaktı, demek ki başarılı olmuş. Ayrıca Hindistan'da 12 ay ücretsiz deneme süresi de açılmış GO için. Değerlendirilebilir bir teklif bence. Ancak görüntülü görüşme ve GPT-4o ve diğer modellere erişim özelliği hala sadece Plus planında var. GO, GPT-5 ile sınırlı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir nevi eski zamanların Youtube GO'su gibi bir şey anladığım kadarıyla. Bu ayrı bir uygulama ile çıkacak yoksa üyelik olarak mı? (İşten yeni geldim ondan kusura bakmayın)

Gemini 3 Pro varken gereksiz bence.

Benim GPT'nin zekası son 3 aydır inanılmaz düşüşte, öyle basit hatalar yapıyor ki bu fiyata rağmen artık almam.

Gemini PRO devam.

Yani pek de ödenesi bir hizmet olmamış nezdimce. Buna ödemektense Gemini'nin güncel durumunda bariz domine ediyor ve kullanması daha mantıklı.

Normaline göre fark var mı yani sadece mesaj hakkı değildir herhalde.

5 saatte 100 mesaj hakkı Free plan 5 saatte 10 mesaj hakkı Plus plan 3 saatte 150 mesaj hakkı sanıyorsam genişletilmiş bellek ~%25 ve 4 kat daha fazla günlük ek gönderebilme sınırı.

Bir nevi eski zamanların YouTube GO'su gibi bir şey anladığım kadarıyla. Bu ayrı bir uygulama ile çıkacak yoksa üyelik olarak mı? (işten yeni geldim ondan kusura bakmayın)

Abonelik planı sadece hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…