ChatGPT için daha gerçekçi ve dürüst yanıtlar verecek prompt önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tux69
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 265
  • Etiketler Etiketler
    chatgpt

tux69

Uzman
Yer
Kocaeli
Hepinize merhaba, iyi sosyaller. ChatGPT çok iyimser ve dürüst değil; bu, bir süre sonra can sıkıcı hale gelmeye başladı. Bunu düzeltecek bir prompt var mı?

İyimserliğine yapacak bir şey yok ama en azından boş bilgi vermesini önlemek adına bunu kullanabilirsiniz;

''Respond briefly and directly. Focus on the core point without elaboration or follow-up questions.''

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya ne kadar yaparsan yap yapay zeka halisünasyon görmeye çok meyilli. Ancak "Ara" modülünü kullanarak biraz kurtulabilirsin. Onun dışında o işin istemle olacağını sanmıyorum.

İyimserliğine yapacak bir şey yok ama en azından boş bilgi vermesini önlemek adına bunu kullanabilirsiniz;

''Respond briefly and directly. Focus on the core point without elaboration or follow-up questions.''
Sağ olasın deneceyeceğim.

Ya ne kadar yaparsan yap yapay zeka halisünasyon görmeye çok meyilli. Ancak "Ara" modülünü kullanarak biraz kurtulabilirsin. Onun dışında o işin istemle olacağını sanmıyorum.
O anlamda değil ya küçücük bir şeyde bile beni övüyor sıktı artık.

Sağ olasın deneceyeceğim.

O anlamda değil ya küçücük bir şeyde bile beni övüyor sıktı artık.
Öyleyse onu istemle halledersin. Arkadaşın dediği işe yarar yaramazsa Türkçe bir şeyler yaz özelleştirme kısmına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…