creazy Başarılı Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 1.275 Çözümler 2 Beğeniler 1.009 Bugün 00:08 #11 VenomBey dedi: Başka kartlarda denedim ama nafile. Bence bu arada bir problem var Genişletmek için tıkla... Ben A'dan Z'e kadar bütün yöntemleri denedim, ama hala aynı. JJX dedi: VPN + farklı tarayıcı ve hesapla deneyin. Belki IP adresi gibi şeylerden belirli kara listeler yapıyorlardır. Genişletmek için tıkla... Onu da denedim ben, yine olmamıştı. Her yöntemi, başka kartlar vesaire yine çalışmadı; problem var bence.
VenomBey dedi: Başka kartlarda denedim ama nafile. Bence bu arada bir problem var Genişletmek için tıkla... Ben A'dan Z'e kadar bütün yöntemleri denedim, ama hala aynı. JJX dedi: VPN + farklı tarayıcı ve hesapla deneyin. Belki IP adresi gibi şeylerden belirli kara listeler yapıyorlardır. Genişletmek için tıkla... Onu da denedim ben, yine olmamıştı. Her yöntemi, başka kartlar vesaire yine çalışmadı; problem var bence.
KS KS VenomBey Başarılı Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 115 Beğeniler 29 Bugün 00:10 #12 creazy dedi: Ben A'dan Z'e kadar bütün yöntemleri denedim ama hala aynı. Onu da denedim ben, yine olmamıştı. Her yöntemi, başka kartlar vesaire yine çalışmadı; problem var bence. Genişletmek için tıkla... Bunu öğrendiğim iyi oldu hocam teşekkürler şansa bize denk gelir.
creazy dedi: Ben A'dan Z'e kadar bütün yöntemleri denedim ama hala aynı. Onu da denedim ben, yine olmamıştı. Her yöntemi, başka kartlar vesaire yine çalışmadı; problem var bence. Genişletmek için tıkla... Bunu öğrendiğim iyi oldu hocam teşekkürler şansa bize denk gelir.
fortunee Üstün Katılım 14 Mayıs 2025 Mesajlar 1.646 Çözümler 4 Beğeniler 1.019 Bugün 00:11 #13 creazy dedi: Onu da denedim ben, yine olmamıştı. Her yöntemi, başka kartlar vesaire yine çalışmadı; problem var bence. Genişletmek için tıkla... Ben 4 kez falan kullandım aynı cihazdan farklı kartlardan, sorun olduğunu sanmıyorum. Son üyeliğim de devam ediyor
creazy dedi: Onu da denedim ben, yine olmamıştı. Her yöntemi, başka kartlar vesaire yine çalışmadı; problem var bence. Genişletmek için tıkla... Ben 4 kez falan kullandım aynı cihazdan farklı kartlardan, sorun olduğunu sanmıyorum. Son üyeliğim de devam ediyor
J JJX Uzman Katılım 10 Mart 2026 Mesajlar 260 Beğeniler 179 Bugün 00:20 #14 fortunee dedi: Ben 4 kez falan kullandım aynı cihazdan farklı kartlardan, sorun olduğunu sanmıyorum. Son üyeliğim de devam ediyor Genişletmek için tıkla... Bizim hakkımızı bu arkadaş yemiş
fortunee dedi: Ben 4 kez falan kullandım aynı cihazdan farklı kartlardan, sorun olduğunu sanmıyorum. Son üyeliğim de devam ediyor Genişletmek için tıkla... Bizim hakkımızı bu arkadaş yemiş
creazy Başarılı Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 1.275 Çözümler 2 Beğeniler 1.009 Bugün 00:21 #15 JJX dedi: Bizim hakkımızı bu arkadaş yemiş Genişletmek için tıkla... Padişaha şikayet edelim, kelleyi alsın aga.
JJX dedi: Bizim hakkımızı bu arkadaş yemiş Genişletmek için tıkla... Padişaha şikayet edelim, kelleyi alsın aga.
fortunee Üstün Katılım 14 Mayıs 2025 Mesajlar 1.646 Çözümler 4 Beğeniler 1.019 Bugün 00:21 #16 JJX dedi: Bizim hakkımızı bu arkadaş yemiş Genişletmek için tıkla... Senin hakkını ham yaptım.
Albus Dumbledore Üstün Katılım 14 Ocak 2024 Mesajlar 479 Çözümler 1 Beğeniler 347 Yer Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu Bugün 00:58 #17 Ben 2 hesabıma 2 farklı kartımdan çok rahat aldım; ancak arkadaşım her türlü kartı her şekilde denedi, ancak alamadı. Arada bir deniyoruz, yine hata veriyor. Sorun ChatGPT taraflı diye düşünüyorum ben.
Ben 2 hesabıma 2 farklı kartımdan çok rahat aldım; ancak arkadaşım her türlü kartı her şekilde denedi, ancak alamadı. Arada bir deniyoruz, yine hata veriyor. Sorun ChatGPT taraflı diye düşünüyorum ben.