creazy 67 Üstün Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 1.319 Çözümler 3 Beğeniler 1.065 3 Temmuz 2026 #11 VenomBey dedi: Başka kartlarda denedim ama nafile. Bence bu arada bir problem var Genişletmek için tıkla... Ben A'dan Z'e kadar bütün yöntemleri denedim, ama hala aynı. Starset dedi: VPN + farklı tarayıcı ve hesapla deneyin. Belki IP adresi gibi şeylerden belirli kara listeler yapıyorlardır. Genişletmek için tıkla... Onu da denedim ben, yine olmamıştı. Her yöntemi, başka kartlar vesaire yine çalışmadı; problem var bence.
VenomBey dedi: Başka kartlarda denedim ama nafile. Bence bu arada bir problem var Genişletmek için tıkla... Ben A'dan Z'e kadar bütün yöntemleri denedim, ama hala aynı. Starset dedi: VPN + farklı tarayıcı ve hesapla deneyin. Belki IP adresi gibi şeylerden belirli kara listeler yapıyorlardır. Genişletmek için tıkla... Onu da denedim ben, yine olmamıştı. Her yöntemi, başka kartlar vesaire yine çalışmadı; problem var bence.
KS KS VenomBey Başarılı Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 118 Beğeniler 29 3 Temmuz 2026 #12 creazy dedi: Ben A'dan Z'e kadar bütün yöntemleri denedim ama hala aynı. Onu da denedim ben, yine olmamıştı. Her yöntemi, başka kartlar vesaire yine çalışmadı; problem var bence. Genişletmek için tıkla... Bunu öğrendiğim iyi oldu hocam teşekkürler şansa bize denk gelir.
creazy dedi: Ben A'dan Z'e kadar bütün yöntemleri denedim ama hala aynı. Onu da denedim ben, yine olmamıştı. Her yöntemi, başka kartlar vesaire yine çalışmadı; problem var bence. Genişletmek için tıkla... Bunu öğrendiğim iyi oldu hocam teşekkürler şansa bize denk gelir.
fortunee 82 Üstün Katılım 14 Mayıs 2025 Mesajlar 2.155 Çözümler 5 Beğeniler 1.398 3 Temmuz 2026 #13 creazy dedi: Onu da denedim ben, yine olmamıştı. Her yöntemi, başka kartlar vesaire yine çalışmadı; problem var bence. Genişletmek için tıkla... Ben 4 kez falan kullandım aynı cihazdan farklı kartlardan, sorun olduğunu sanmıyorum. Son üyeliğim de devam ediyor
creazy dedi: Onu da denedim ben, yine olmamıştı. Her yöntemi, başka kartlar vesaire yine çalışmadı; problem var bence. Genişletmek için tıkla... Ben 4 kez falan kullandım aynı cihazdan farklı kartlardan, sorun olduğunu sanmıyorum. Son üyeliğim de devam ediyor
Starset Uzman Katılım 10 Mart 2026 Mesajlar 499 Çözümler 1 Beğeniler 400 3 Temmuz 2026 #14 fortunee dedi: Ben 4 kez falan kullandım aynı cihazdan farklı kartlardan, sorun olduğunu sanmıyorum. Son üyeliğim de devam ediyor Genişletmek için tıkla... Bizim hakkımızı bu arkadaş yemiş
fortunee dedi: Ben 4 kez falan kullandım aynı cihazdan farklı kartlardan, sorun olduğunu sanmıyorum. Son üyeliğim de devam ediyor Genişletmek için tıkla... Bizim hakkımızı bu arkadaş yemiş
creazy 67 Üstün Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 1.319 Çözümler 3 Beğeniler 1.065 3 Temmuz 2026 #15 Starset dedi: Bizim hakkımızı bu arkadaş yemiş Genişletmek için tıkla... Padişaha şikayet edelim, kelleyi alsın aga.
Starset dedi: Bizim hakkımızı bu arkadaş yemiş Genişletmek için tıkla... Padişaha şikayet edelim, kelleyi alsın aga.
fortunee 82 Üstün Katılım 14 Mayıs 2025 Mesajlar 2.155 Çözümler 5 Beğeniler 1.398 3 Temmuz 2026 #16 Starset dedi: Bizim hakkımızı bu arkadaş yemiş Genişletmek için tıkla... Senin hakkını ham yaptım.
Albus Dumbledore 50 Üstün Katılım 14 Ocak 2024 Mesajlar 503 Çözümler 2 Beğeniler 385 Yer Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu 3 Temmuz 2026 #17 Ben 2 hesabıma 2 farklı kartımdan çok rahat aldım; ancak arkadaşım her türlü kartı her şekilde denedi, ancak alamadı. Arada bir deniyoruz, yine hata veriyor. Sorun ChatGPT taraflı diye düşünüyorum ben.
Ben 2 hesabıma 2 farklı kartımdan çok rahat aldım; ancak arkadaşım her türlü kartı her şekilde denedi, ancak alamadı. Arada bir deniyoruz, yine hata veriyor. Sorun ChatGPT taraflı diye düşünüyorum ben.
gustavo Üstün Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 1.162 Makaleler 5 Çözümler 16 Beğeniler 1.138 Yer Türkiye 14 Temmuz 2026 #18 VenomBey dedi: Selam arkadaşlar, ne yaptıysam olmadı ya; her kartımı denedim ama bir türlü kabul ettiremedim. Bunu yaşayan ve çözen var mı? Genişletmek için tıkla... Bankayla bu konuda görüşmüştüm, ödeme kaydının taraflarına gelmediğini, sorunun ChatGPT'de olduğunu söylemişlerdi.
VenomBey dedi: Selam arkadaşlar, ne yaptıysam olmadı ya; her kartımı denedim ama bir türlü kabul ettiremedim. Bunu yaşayan ve çözen var mı? Genişletmek için tıkla... Bankayla bu konuda görüşmüştüm, ödeme kaydının taraflarına gelmediğini, sorunun ChatGPT'de olduğunu söylemişlerdi.
KS KS VenomBey Başarılı Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 118 Beğeniler 29 15 Temmuz 2026 #19 gustavo dedi: Bankayla bu konuda görüşmüştüm, ödeme kaydının taraflarına gelmediğini, sorunun ChatGPT'de olduğunu söylemişlerdi. Genişletmek için tıkla... Aynı cevabı aldım bende
gustavo dedi: Bankayla bu konuda görüşmüştüm, ödeme kaydının taraflarına gelmediğini, sorunun ChatGPT'de olduğunu söylemişlerdi. Genişletmek için tıkla... Aynı cevabı aldım bende