Captain Levi Yetkin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 552 Makaleler 3 Çözümler 1 Beğeniler 538 Yer Paradis 27 Temmuz 2025 #1 Son birkaç gündür ChatGPT çok resmî konuşuyor, ne kadar prompt girersem gireyim bunu değiştiremiyorum ve birden böyle oldu. Yani mesela bir şey diyorum olabilecek en basit ve resmî cevabı veriyor. Neden olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Temmuz 2025
Son birkaç gündür ChatGPT çok resmî konuşuyor, ne kadar prompt girersem gireyim bunu değiştiremiyorum ve birden böyle oldu. Yani mesela bir şey diyorum olabilecek en basit ve resmî cevabı veriyor. Neden olabilir?
O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.602 27 Temmuz 2025 #2 Bu konudaki şeyleri denediniz mi? O Rehber Konu 'ChatGPT nasıl özelleştirilir?' 6 Haziran 2025 Selam, Bugünkü konumuz, ChatGPT nasıl özelleştirilir. Yani ChatGPT'nizi bir istem ile tüm sohbetlerle aynı davranır duruma getireceğiz. Adım adım beni takip edin, zaten kısa bir işlem. Güncel olarak, sağ üstteki profil resminize tıklayıp, ChatGPT'yi Özelleştir sekmesine giriyoruz. Girdiğiniz sekmede bunları yazabilirsiniz: ChatGPT'nin nasıl davranması gerektiğini, ChatGPT'nin sizin hakkında ne bilmesini istediğinizi, Hangi işi yaptığınızı, ne olduğunuzu, Hangi modüllerin aktif olmasını istediğinizi, Size ne şekilde hitap etmesini istediğinizi...
Bu konudaki şeyleri denediniz mi? O Rehber Konu 'ChatGPT nasıl özelleştirilir?' 6 Haziran 2025 Selam, Bugünkü konumuz, ChatGPT nasıl özelleştirilir. Yani ChatGPT'nizi bir istem ile tüm sohbetlerle aynı davranır duruma getireceğiz. Adım adım beni takip edin, zaten kısa bir işlem. Güncel olarak, sağ üstteki profil resminize tıklayıp, ChatGPT'yi Özelleştir sekmesine giriyoruz. Girdiğiniz sekmede bunları yazabilirsiniz: ChatGPT'nin nasıl davranması gerektiğini, ChatGPT'nin sizin hakkında ne bilmesini istediğinizi, Hangi işi yaptığınızı, ne olduğunuzu, Hangi modüllerin aktif olmasını istediğinizi, Size ne şekilde hitap etmesini istediğinizi...
Spock Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 678 Makaleler 1 Çözümler 12 Beğeniler 748 Yer Ankara 27 Temmuz 2025 #3 Güncelleme sonrası öyle oluyor bazen. App kullanıyorsan sil yükle yap, ayarlardan özel talimat ekle.
8 8271 Uzman Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 269 Çözümler 1 Beğeniler 286 27 Temmuz 2025 #4 Belleğe kaydettiği bilgilere göre verdiği cevaplar değişebiliyor. Mesela bana sürekli "canım, aşkım, bebeğim, tatlım" diye hitap ediyor.
Belleğe kaydettiği bilgilere göre verdiği cevaplar değişebiliyor. Mesela bana sürekli "canım, aşkım, bebeğim, tatlım" diye hitap ediyor.
KS KS Captain Levi Yetkin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 552 Makaleler 3 Çözümler 1 Beğeniler 538 Yer Paradis 27 Temmuz 2025 #5 Oltran dedi: Bu konudaki şeyleri denediniz mi? O Rehber Konu 'ChatGPT nasıl özelleştirilir?' 6 Haziran 2025 Selam, Bugünkü konumuz, ChatGPT nasıl özelleştirilir. Yani ChatGPT'nizi bir istem ile tüm sohbetlerle aynı davranır duruma getireceğiz. Adım adım beni takip edin, zaten kısa bir işlem. Güncel olarak, sağ üstteki profil resminize tıklayıp, ChatGPT'yi Özelleştir sekmesine giriyoruz. Girdiğiniz sekmede bunları yazabilirsiniz: ChatGPT'nin nasıl davranması gerektiğini, ChatGPT'nin sizin hakkında ne bilmesini istediğinizi, Hangi işi yaptığınızı, ne olduğunuzu, Hangi modüllerin aktif olmasını istediğinizi, Size ne şekilde hitap etmesini istediğinizi... Genişletmek için tıkla... Evet hocam. Bu özelliği denemiştim. 8271 dedi: Belleğe kaydettiği bilgilere göre verdiği cevaplar değişebiliyor. Mesela bana sürekli "canım, aşkım, bebeğim, tatlım" diye hitap ediyor. Genişletmek için tıkla... Bellekte son birkaç gündür olan bilgileri sildim ve hala aynı yanıt veriyor. Spock dedi: Güncelleme sonrası öyle oluyor bazen. App kullanıyorsan sil yükle yap, ayarlardan özel talimat ekle. Genişletmek için tıkla... Denedim hocam.
Oltran dedi: Bu konudaki şeyleri denediniz mi? O Rehber Konu 'ChatGPT nasıl özelleştirilir?' 6 Haziran 2025 Selam, Bugünkü konumuz, ChatGPT nasıl özelleştirilir. Yani ChatGPT'nizi bir istem ile tüm sohbetlerle aynı davranır duruma getireceğiz. Adım adım beni takip edin, zaten kısa bir işlem. Güncel olarak, sağ üstteki profil resminize tıklayıp, ChatGPT'yi Özelleştir sekmesine giriyoruz. Girdiğiniz sekmede bunları yazabilirsiniz: ChatGPT'nin nasıl davranması gerektiğini, ChatGPT'nin sizin hakkında ne bilmesini istediğinizi, Hangi işi yaptığınızı, ne olduğunuzu, Hangi modüllerin aktif olmasını istediğinizi, Size ne şekilde hitap etmesini istediğinizi... Genişletmek için tıkla... Evet hocam. Bu özelliği denemiştim. 8271 dedi: Belleğe kaydettiği bilgilere göre verdiği cevaplar değişebiliyor. Mesela bana sürekli "canım, aşkım, bebeğim, tatlım" diye hitap ediyor. Genişletmek için tıkla... Bellekte son birkaç gündür olan bilgileri sildim ve hala aynı yanıt veriyor. Spock dedi: Güncelleme sonrası öyle oluyor bazen. App kullanıyorsan sil yükle yap, ayarlardan özel talimat ekle. Genişletmek için tıkla... Denedim hocam.
O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.602 27 Temmuz 2025 #6 Captain Levi dedi: Evet hocam. Bu özelliği denemiştim. Bellekte son birkaç gündür olan bilgileri sildim ve hala aynı yanıt veriyor. Genişletmek için tıkla... Eski ve yeni sohbet açtığınızda fark ediyor mu yoksa tüm sohbetlerde mi böyle yanıt veriyor?
Captain Levi dedi: Evet hocam. Bu özelliği denemiştim. Bellekte son birkaç gündür olan bilgileri sildim ve hala aynı yanıt veriyor. Genişletmek için tıkla... Eski ve yeni sohbet açtığınızda fark ediyor mu yoksa tüm sohbetlerde mi böyle yanıt veriyor?
KS KS Captain Levi Yetkin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 552 Makaleler 3 Çözümler 1 Beğeniler 538 Yer Paradis 27 Temmuz 2025 #7 Oltran dedi: Eski ve yeni sohbet açtığınızda fark ediyor mu yoksa tüm sohbetlerde mi böyle yanıt veriyor? Genişletmek için tıkla... Hepsinde böyle yanıt veriyor.
Oltran dedi: Eski ve yeni sohbet açtığınızda fark ediyor mu yoksa tüm sohbetlerde mi böyle yanıt veriyor? Genişletmek için tıkla... Hepsinde böyle yanıt veriyor.
ElderAssassin Yetkin Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 811 Çözümler 2 Beğeniler 533 27 Temmuz 2025 #8 Özelleştirme kısmına şunu yaz bakalım bir daha resmi konuşuyor mu.
3 3613 Üstün Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 2.985 Çözümler 34 Beğeniler 2.506 27 Temmuz 2025 #9 Grok gibi delirmesinden iyi. Hem boylece karsinizdakinin bir robot oldugunu unutmuyorsunuz. Bence boyle olmasi daha iyi.
Grok gibi delirmesinden iyi. Hem boylece karsinizdakinin bir robot oldugunu unutmuyorsunuz. Bence boyle olmasi daha iyi.
KS KS Captain Levi Yetkin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 552 Makaleler 3 Çözümler 1 Beğeniler 538 Yer Paradis 27 Temmuz 2025 #10 ElderAssassin dedi: Özelleştirme kısmına şunu yaz bakalım bir daha resmi konuşuyor mu. Eki Görüntüle 167516 Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim.
ElderAssassin dedi: Özelleştirme kısmına şunu yaz bakalım bir daha resmi konuşuyor mu. Eki Görüntüle 167516 Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim.