ChatGPT, Üye Girişi Olmadan Herkesin Erişimine Açıldı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Techolay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 73
Makaleler
5

OpenAI hızla büyümeye devam ediyor ve yapay zeka sektöründeki konumunu koruma kararlılığıyla yeni özellikler ve ürünler tanıtıyor. Şirket, ChatGPT’nin tanıtımıyla teknolojiyi ve sunduğu potansiyelleri adeta devrim niteliğinde değiştirdi ve hizmetlerini geniş bir kullanıcı yelpazesine ulaştırdı. Daha önce ChatGPT’nin yeteneklerinden faydalanmak isteyen kullanıcılar hesap açmak zorundayken, teknoloji devi şimdi daha sorunsuz bir kullanım deneyimi sunma amacıyla…

Devamını Oku: ChatGPT, Üye Girişi Olmadan Herkesin Erişimine Açıldı
Kaynak: Techolay

ChatGPT dendiği zaman aklıma Cem Yılmaz'ın gösterisi CM101MMXI Fundamentals'ın bomba esprisi geliyor.
Beyni yok fikri var.
Yok fikri filanda yok, sadece bilgi veriyor. En basit konuda bile "fikrin nedir?" sorusu sorunca hemen "a-ama ben yapay zekayım ben bilmem fikir filan " diyip sorudan kaçıyor.

Kelimenin tam anlamıyla komedi.

Yok fikri filanda yok, sadece bilgi veriyor. En basit konuda bile "fikrin nedir?" sorusu sorunca hemen "a-ama ben yapay zekayım ben bilmem fikir filan " diyip sorudan kaçıyor.

Kelimenin tam anlamıyla komedi.
Tadında bırakmışlar evet, fazla sıkıştırmaya gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…