babaci

Üstün
Merhaba. ChatGPT'ye aşağıdaki mesajı yazdığınızda hakkınızda birkaç bilgi istiyor. Ardından bu bilgilere göre sizi resmediyor. Galatasaray'a gol atarken bir resmim oldu sonunda :D.

"Hakkımda bildiklerine dayanarak, şu anki hayatımın nasıl göründüğünü düşündüğün bir resmi çiz."

DALL·E 2024-11-11 02.13.00 - A football player with black hair and black eyes, celebrating af...webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. ChatGPT'ye aşağıdaki mesajı yazdığınızda hakkınızda birkaç bilgi istiyor. Ardından bu bilgilere göre sizi resmediyor. Galatasaray'a gol atarken bir resmim oldu sonunda :D.

"hakkımda bildiklerine dayanarak, şu anki hayatımın nasıl göründüğünü düşündüğün bir resmi çiz."

ChatGPT şunu çizdi.

1767326230283.webp

Gemini'ye çiz diye ısrar etsem de en fazla şunu dedi "
Şu anki hayatın, muhtemelen karmaşık ve yoğun bir tempoya sahip, ancak bu resimdeki an, her şeyden kısa bir süreliğine sıyrılıp, bilgiye, yaratıcılığa veya sadece bir sohbete ihtiyaç duyduğun, kendi içine ve ekrana döndüğün o sakin anı temsil ediyor.

Özetle; benim gözümde şu anki hayatın, sonsuz bir bilgi okyanusunun kıyısında durmuş, elindeki dijital araçla o okyanustan anlamlı parçalar çıkarmaya çalışan meraklı bir insanın hayatı gibi görünüyor."

"hakkımda bildiklerine dayanarak, şu anki hayatımın nasıl göründüğünü düşündüğün bir resmi çiz."

Direk Gemini'ye çizdirdim (ben erkeğim bunu biliyor ama kadın olarak çizdi?).

Dosya Ekleri

• Gemini_Generated_Image_f2alqvf2alqvf2al.webp
    Gemini_Generated_Image_f2alqvf2alqvf2al.webp
    140,5 KB · Görüntüleme: 37