Merhaba bugün Cheat Engine'ye ihtiyacım oldu ve yükledim ama daha sonra programa Cheat Engine dışında RAV antivirüs, RAV VPN ve McAfee antiviüsü yüklendi. Hepsini sildim sonra da Malwarebytes ile tarama yaptım sorun çıkmadı daha fazla ne yapabilirim? Nasıl korunabilirim?
Cheat Engine ile "next next" yaparken kurulmuştur herhalde. Bu tarz sponsorlu yazılımların kurulacağı çok muğlak yazılıyor, tiki kaldırmak hızlı geçerseniz kolay olmuyor.
Cheat Engine ile "next next" yaparken kurulmuştur herhalde. Bu tarz sponsorlu yazılımların kurulacağı çok muğlak yazılıyor, tiki kaldırmak hızlı geçerseniz kolay olmuyor.
Cheat Engine kurulumunda yanlış hatırlamıyorsam üç tane program sorar, onlar geldiğinde sağdaki Next'e değil pencerenin en solundaki Decline butonlarına basmanız gerekliydi.
Merhaba bugün Cheat Engine'ye ihtiyacım oldu ve yükledim ama daha sonra programa Cheat Engine dışında RAV antivirüs, RAV VPN ve McAfee antiviüsü yüklendi. Hepsini sildim sonra da Malwarebytes ile tarama yaptım sorun çıkmadı daha fazla ne yapabilirim? Nasıl korunabilirim?
Kurulum yaparken soruyor, ben de 2 gün önce yükledim ekranı okurken baktım antivirüs falan yazıyor istemiyoruma bastım. Kendi isteğinle yükledin yani dikkatsizlikten, sıkıntı çıkmaz.
Cheat Engine ile "Next Next" yaparken kurulmuştur herhalde. Bu tarz sponsorlu yazılımların kurulacağı çok muğlak yazılıyor, tiki kaldırmak hızlı geçerseniz kolay olmuyor.