Cheat Engine indireyim dedim, indirmez olaydım! Uygulamayı bir kurdum yok Yandex Tarayıcı, yok şu Antivirüs programı, yok baska Antivirüs programı derken uygulamanın yanında 20 tane program kuruldu kendi kendine. Hepsini sildim, Cheat Engine'i sildim. Kaspersky ile tam tarama yaptığımda bir sorun gözükmüyor. Cheat Engine virüslü müdür?
Neden böyle bir şey var? Hayat neden bu kadar zalim, insanlar neden bu kadar zalim? Kimsenin okumayacaği yazıların olduğu yere 50 tane kurulum programi yerleştirmişler. Reklam olsa da olmasa da %90'i okumaz CheatEngine'i kuranların.
Cheat Engine bu siteden indirdim. Dandirik bir site diye ilk indirirken korkmuştum. Saçma programlar kurunca da daha fazla korktum.
Reklam sadece. Installer'larda böyle şeyler yaygın aslında. Gayet de büyük şekilde diyor sihirbaz. Next Next yapmak her zaman doğru seçenek değil. Bazen No da demek gerekiyor.
Reklam sadece. Installer'larda böyle şeyler yaygın aslında. Gayet de büyük şekilde diyor sihirbaz. Next Next yapmak her zaman doğru seçenek değil. Bazen No da demek gerekiyor.