tjrr Yetkin Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 350 Çözümler 1 Beğeniler 265 Yer Ankara 2 Eylül 2024 #1 Aşağıdaki YouTube gönderisindeki köpeğin cinsini merak ediyorum. Yasaklı ırklardan değildir, değil mi?
Aşağıdaki YouTube gönderisindeki köpeğin cinsini merak ediyorum. Yasaklı ırklardan değildir, değil mi?
Çözüm mortem.dll 2 Eylül 2024 tjrr dedi: Aşağıdaki YouTube gönderisindeki köpeğin cinsini merak ediyorum. Yasaklı ırklardan değildir, değil mi? Genişletmek için tıkla... American Bully, TR'de yasak.
tjrr dedi: Aşağıdaki YouTube gönderisindeki köpeğin cinsini merak ediyorum. Yasaklı ırklardan değildir, değil mi? Genişletmek için tıkla... American Bully, TR'de yasak.
mortem.dll Bilgin Gelişen Oyun Menteşe Ustası Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 2.686 Makaleler 25 Çözümler 100 Beğeniler 3.131 Yer Cordis Die 2 Eylül 2024 #2 tjrr dedi: Aşağıdaki YouTube gönderisindeki köpeğin cinsini merak ediyorum. Yasaklı ırklardan değildir, değil mi? Genişletmek için tıkla... American Bully, TR'de yasak. Artı 0 Eksi Çözüm
tjrr dedi: Aşağıdaki YouTube gönderisindeki köpeğin cinsini merak ediyorum. Yasaklı ırklardan değildir, değil mi? Genişletmek için tıkla... American Bully, TR'de yasak.
KS KS tjrr Yetkin Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 350 Çözümler 1 Beğeniler 265 Yer Ankara 2 Eylül 2024 #3 mortem.dll bulunamadı dedi: American Bully. Genişletmek için tıkla... Tipi, yüzündeki mimikleri falan çok hoşuma gidiyor. Yalnız, ilk bakışta sanki yasaklı ırklara benziyor. Edit: Evet, Türkiye'de yasakmış maalesef... Artı 0 Eksi
mortem.dll bulunamadı dedi: American Bully. Genişletmek için tıkla... Tipi, yüzündeki mimikleri falan çok hoşuma gidiyor. Yalnız, ilk bakışta sanki yasaklı ırklara benziyor. Edit: Evet, Türkiye'de yasakmış maalesef...
mortem.dll Bilgin Gelişen Oyun Menteşe Ustası Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 2.686 Makaleler 25 Çözümler 100 Beğeniler 3.131 Yer Cordis Die 2 Eylül 2024 #4 tjrr dedi: Tipi, yüzündeki mimikleri falan çok hoşuma gidiyor. Yalnız, ilk bakışta sanki yasaklı ırklara benziyor. Genişletmek için tıkla... Çok güzel ırk. Ancak avcılık içgüdüsü ve sosyalleştirilmesi, diğer ırklara göre biraz daha zor. Sanırım bu yüzden yasak. Artı 0 Eksi
tjrr dedi: Tipi, yüzündeki mimikleri falan çok hoşuma gidiyor. Yalnız, ilk bakışta sanki yasaklı ırklara benziyor. Genişletmek için tıkla... Çok güzel ırk. Ancak avcılık içgüdüsü ve sosyalleştirilmesi, diğer ırklara göre biraz daha zor. Sanırım bu yüzden yasak.