lengthow Yetkin Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 612 Çözümler 4 Beğeniler 253 3 Mart 2025 #1 Selam arkadaşlar, sanırım artık uBlock Origin chrome'da desteklenmiyormuş. Yerine şuan için AdGuard kurdum ancak daha iyi bir alternatif var mıdır?
Selam arkadaşlar, sanırım artık uBlock Origin chrome'da desteklenmiyormuş. Yerine şuan için AdGuard kurdum ancak daha iyi bir alternatif var mıdır?
B Bengisevi Yetkin Katılım 14 Aralık 2023 Mesajlar 752 Makaleler 10 Çözümler 2 Beğeniler 1.433 3 Mart 2025 #2 uBlock Origin Lite kullanılabiliyordu sanırsam. Daha iyi bir alternatif midir bilmiyorum.
Toby Fox Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 11.896 Çözümler 160 Beğeniler 13.264 Yer United Kingdom 3 Mart 2025 #3 AdGuard çok iyi bir alternatif. AdGuard ve uBlock'tan iyisi yok bence.
Cyanogen Üstün Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 1.152 Makaleler 4 Çözümler 32 Beğeniler 1.208 3 Mart 2025 #4 lengthow dedi: Selam arkadaşlar, sanırım artık uBlock Origin Chrome'da desteklenmiyormuş. Yerine şu an için AdGuard kurdum ancak daha iyi bir alternatif var mıdır? Genişletmek için tıkla... uBlock Origin Lite veya AdGuard.
lengthow dedi: Selam arkadaşlar, sanırım artık uBlock Origin Chrome'da desteklenmiyormuş. Yerine şu an için AdGuard kurdum ancak daha iyi bir alternatif var mıdır? Genişletmek için tıkla... uBlock Origin Lite veya AdGuard.
2 2242 Üstün Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 1.891 Çözümler 7 Beğeniler 424 3 Mart 2025 #5 Privacy Badger - Chrome Web Mağazası Automatically learns to block hidden trackers. Made by leading digital rights nonprofit EFF to stop companies from spying on you. chromewebstore.google.com Ghostery Tracker & Ad Blocker - Privacy AdBlock - Chrome Web Store Powerful and easy-to-use privacy extension. Block ads, trackers & speed up your web. chromewebstore.google.com
Privacy Badger - Chrome Web Mağazası Automatically learns to block hidden trackers. Made by leading digital rights nonprofit EFF to stop companies from spying on you. chromewebstore.google.com Ghostery Tracker & Ad Blocker - Privacy AdBlock - Chrome Web Store Powerful and easy-to-use privacy extension. Block ads, trackers & speed up your web. chromewebstore.google.com
Toby Fox Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 11.896 Çözümler 160 Beğeniler 13.264 Yer United Kingdom 3 Mart 2025 #6 Cyanogen dedi: uBlock Origin Lite veya AdGuard. Genişletmek için tıkla... AdGuard, uBlock Lite'dan daha kaliteli.
Cyanogen dedi: uBlock Origin Lite veya AdGuard. Genişletmek için tıkla... AdGuard, uBlock Lite'dan daha kaliteli.
KS KS lengthow Yetkin Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 612 Çözümler 4 Beğeniler 253 3 Mart 2025 #7 Şimdilik AdGuard'dan devam o zaman. uBlock desteği neden kesti acaba, memnundum gayet.
1 16593 Deneyimli Katılım 31 Ocak 2025 Mesajlar 675 Çözümler 2 Beğeniler 532 3 Mart 2025 #8 Adguard. lengthow dedi: Şimdilik AdGuard'dan devam o zaman. uBlock desteği neden kesti acaba, memnundum gayet. Genişletmek için tıkla... Google manifest V2 uzantılarının desteğini kesiyor. Tamamen Haziran da kesecek ama şimdiden çoğu kullanıcının kesilmeye başladı bile. Manifest V3 için ublock origin lite gelistiriliyor aynı kişi tarafından.
Adguard. lengthow dedi: Şimdilik AdGuard'dan devam o zaman. uBlock desteği neden kesti acaba, memnundum gayet. Genişletmek için tıkla... Google manifest V2 uzantılarının desteğini kesiyor. Tamamen Haziran da kesecek ama şimdiden çoğu kullanıcının kesilmeye başladı bile. Manifest V3 için ublock origin lite gelistiriliyor aynı kişi tarafından.
Astronotarda Üstün Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 2.902 Çözümler 22 Beğeniler 2.496 Yer Planarcadia 3 Mart 2025 #9 lengthow dedi: Şimdilik AdGuard'dan devam o zaman. uBlock desteği neden kesti acaba, memnundum gayet. Genişletmek için tıkla... Desteği kesen uBlock Origin değil, Chrome. Google manifest v2 uzantılarının desteğini kademeli olarak kesmeye başladı. Bunu uzatmanın yolu da mevcut.
lengthow dedi: Şimdilik AdGuard'dan devam o zaman. uBlock desteği neden kesti acaba, memnundum gayet. Genişletmek için tıkla... Desteği kesen uBlock Origin değil, Chrome. Google manifest v2 uzantılarının desteğini kademeli olarak kesmeye başladı. Bunu uzatmanın yolu da mevcut.
KS KS lengthow Yetkin Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 612 Çözümler 4 Beğeniler 253 3 Mart 2025 #10 Anladım, her türlü kesilecekse AdGuard'dan devam o zaman. Uğraşasım gelmedi pek.