Emre.py Üstün Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 1.686 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 1.488 Yer Adana 21 Şubat 2025 #1 Herhangi bir şey aradığımda sonuçları sanki Belçika'daymışım gibi gösteriyor (örneğin bir ürünün fiyatı avro olarak görünüyor.) Türkiye olarak nasıl değişebilirim? Dosya Ekleri Screenshot_2025-02-21-21-31-57-517_com.android.chrome-edit.webp 850,9 KB · Görüntüleme: 73
Herhangi bir şey aradığımda sonuçları sanki Belçika'daymışım gibi gösteriyor (örneğin bir ürünün fiyatı avro olarak görünüyor.) Türkiye olarak nasıl değişebilirim?
Çözüm Emre.py 21 Şubat 2025 cartel dedi: VPN vs. açık unutmuş olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hayır, bu ekran resmini aldığımda VPN vb. bir şey açık değildi. Sorunu buldum Google Maps'in bulanık göstermesini düzeltmek için konumu Türkiye yerine Belçika yapmıştım. Tekrar Türkiye yapınca düzeldi.
cartel dedi: VPN vs. açık unutmuş olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hayır, bu ekran resmini aldığımda VPN vb. bir şey açık değildi. Sorunu buldum Google Maps'in bulanık göstermesini düzeltmek için konumu Türkiye yerine Belçika yapmıştım. Tekrar Türkiye yapınca düzeldi.
cartel Yetkin Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 922 Çözümler 2 Beğeniler 834 21 Şubat 2025 #2 VPN vs. açık unutmuş olabilir misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS Emre.py Üstün Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 1.686 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 1.488 Yer Adana 21 Şubat 2025 #3 cartel dedi: VPN vs. açık unutmuş olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hayır, bu ekran resmini aldığımda VPN vb. bir şey açık değildi. Sorunu buldum Google Maps'in bulanık göstermesini düzeltmek için konumu Türkiye yerine Belçika yapmıştım. Tekrar Türkiye yapınca düzeldi. Dosya Ekleri IMG_20250221_214412.webp 87,1 KB · Görüntüleme: 64 Son düzenleme: 21 Şubat 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
cartel dedi: VPN vs. açık unutmuş olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hayır, bu ekran resmini aldığımda VPN vb. bir şey açık değildi. Sorunu buldum Google Maps'in bulanık göstermesini düzeltmek için konumu Türkiye yerine Belçika yapmıştım. Tekrar Türkiye yapınca düzeldi.
MNakruf Yetkin Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 663 Makaleler 3 Çözümler 10 Beğeniler 488 Yer Türkiye 21 Şubat 2025 #4 Google'un uygulamasına girip sağ üstte kendi hesabının resmine dokun > Diğer Ayarlar > Dil ve bölge > Orada ülke ayarlarını değiştirebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Google'un uygulamasına girip sağ üstte kendi hesabının resmine dokun > Diğer Ayarlar > Dil ve bölge > Orada ülke ayarlarını değiştirebilirsiniz.