Leviodas Yetkin Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 800 Çözümler 1 Beğeniler 386 4 Mayıs 2026 #1 Chrome'da gezerken TikTok, YouTube, Roblox girdiğimde bazen hesaplarımdan çıkış yapılmış oluyor fakat 2-3 kere F5 atınca geri geliyor. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2026
Chrome'da gezerken TikTok, YouTube, Roblox girdiğimde bazen hesaplarımdan çıkış yapılmış oluyor fakat 2-3 kere F5 atınca geri geliyor.
Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.568 Çözümler 8 Beğeniler 2.667 Yer Trabzon/Şalpazarı 4 Mayıs 2026 #2 En gıcık aldığım şeydir Tarayıcıların durup dururken hesaplardan çıkış yapması. Firefox'ta da bu durumu yaşadım, Chrome kullandığım dönemde de. Artı 0 Eksi
En gıcık aldığım şeydir Tarayıcıların durup dururken hesaplardan çıkış yapması. Firefox'ta da bu durumu yaşadım, Chrome kullandığım dönemde de.
KS KS Leviodas Yetkin Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 800 Çözümler 1 Beğeniler 386 4 Mayıs 2026 #3 Ömer_Yeter dedi: En gıcık aldığım şeydir tarayıcıların durup dururken hesaplardan çıkış yapması. Firefox'ta da bu durumu yaşadım, Chrome kullandığım dönemde de. Genişletmek için tıkla... Anlayamadığım F5 atınca geri gelmesi, çok sinir bozucu bir durum. Artı 0 Eksi
Ömer_Yeter dedi: En gıcık aldığım şeydir tarayıcıların durup dururken hesaplardan çıkış yapması. Firefox'ta da bu durumu yaşadım, Chrome kullandığım dönemde de. Genişletmek için tıkla... Anlayamadığım F5 atınca geri gelmesi, çok sinir bozucu bir durum.
let it happen Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 280 Çözümler 1 Beğeniler 258 4 Mayıs 2026 #4 Eklentilerle alakali bir sorun olabilir hocam. Artı 0 Eksi
KS KS Leviodas Yetkin Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 800 Çözümler 1 Beğeniler 386 4 Mayıs 2026 #5 let it happen dedi: Eklentilerle alakali bir sorun olabilir hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam eğer daha devam ederse bazı eklentileri çıkartıp deneyeceğim, fakat çok uğraştırıcı olacak gibi. Artı 0 Eksi
let it happen dedi: Eklentilerle alakali bir sorun olabilir hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam eğer daha devam ederse bazı eklentileri çıkartıp deneyeceğim, fakat çok uğraştırıcı olacak gibi.
sauron Başarılı İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 63 Çözümler 1 Beğeniler 24 4 Mayıs 2026 #6 Leviodas dedi: Chrome'da gezerken TikTok, YouTube, Roblox girdiğimde bazen hesaplarımdan çıkış yapılmış oluyor fakat 2-3 kere F5 atınca geri geliyor. Genişletmek için tıkla... Otomatik çerezleri silen bir eklentiniz var mı veya siteden çıkarken beni unut tarzında. Artı 0 Eksi
Leviodas dedi: Chrome'da gezerken TikTok, YouTube, Roblox girdiğimde bazen hesaplarımdan çıkış yapılmış oluyor fakat 2-3 kere F5 atınca geri geliyor. Genişletmek için tıkla... Otomatik çerezleri silen bir eklentiniz var mı veya siteden çıkarken beni unut tarzında.
KS KS Leviodas Yetkin Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 800 Çözümler 1 Beğeniler 386 4 Mayıs 2026 #7 sauron dedi: Otomatik çerezleri silen bir eklentiniz var mı veya siteden çıkarken beni unut tarzında. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam. Artı 0 Eksi
sauron dedi: Otomatik çerezleri silen bir eklentiniz var mı veya siteden çıkarken beni unut tarzında. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam.